A sorsolásnál Ékes Erika tanítványai a Veszprém és a Delta (Érd) csapataival került egy csoportba. Az első mérkőzésen szép játékkal, magabiztosan nyertek a Veszprém ellen 3-0 (39-75), majd egyből a második mérkőzésen szembe találták magunkat a ranglista 3. helyezettjével. A lányok nagyon visszafogottan játszottak, sok hibával, idegesen, mely az eredményen is meglátszott 0-3 (20-75).

A keresztjátékban a ranglista-vezető Vasas gárdájával találkoztak, amely ellen a 2 nyert játszmáig tartó mérkőzésen nagyon szép, lelkes játékkal az első szettben 25-19-re majd a második szettben 27-25-re kaptak ki.

Következtek a 4-6. helyért a helyosztók a Szombathelyi Sportiskola és a Dabronc csapatával. Szombathely csapatát lelkes, ügyes játékkal verték 2:1 arányban, majd az utolsó mérkőzésen talán a fáradtságnak is betudható 2-0-s vereség következett a Dabronc együttesétől.

Mivel a Szombathely csapata megverte a Dabronc csapatát, így ismét körbeverés és pontarány-számolgatás következett, amelyből a februári, kaposvári tornához hasonlóan, a mieink kerültünk ki vesztesen, így a tornát a hatodik helyen zárták.

A kaposvári csapatból Szabó Regina hozta el a csapat legjobbjának járó különdíjat.

A kaposvári keret tagjai: Pavlovics Tímea, Szabó Regina, Blum Vanda, Tóth Sára, Bodrogi Sára, Péterfai Jázmin, Zádori Dóra, Pácsonyi Petra, Barsi Anna, Paizs Luca, Bánfai Laura, Pap Nikolett, edző: Ékes Erika

A torna végső sorrendje:

1. Delta (Érd)
2. Gödöllő
3. Vasas
4. Szombathely
5. Dabronc
6. Kaposvári Röplabda Akadémia
7. Veszprém
8. Nyugat-Balatoni Regionális SE
9. Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület

Címkék: Ékes, RÖAK, kupa, sport