A Kodály Zoltán Általános Iskola tornaterme adott otthont a röplabda országos gyermek bajnokság kaposvári elődöntőjének. A RÖAK-os lányokra két mérkőzés is várt a nap folyamán, elsőként a Szombathely ellen. A meccs jól alakult Rák Rebaka tanítványai számára, akik végül 3-1-re verték a Vas megyeieket.

A kaposvári lányok meccsét a Hercules Röplabda Klub is árgús szemekkel nézte, hiszen a két csapatra még várt egy egymás elleni összecsapás a nap folyamán.

- Néztük már az első szettől mind a két csapatot, mert nem találkoztunk még velük az évben és mind a két csapatot egy jó mezőnyös, lelkes csapatnak tartom. Jó mérkőzéseket várok - mondta Péter Krisztina, a csapat szakosztályvezetője.

Rák Rebeka, az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es csapatának játékosa már negyedik éve trenírozza övéit, akikkel meg sem állt volna az első helyig.

Fotó: Muzslay Péter
Fotó: Muzslay Péter

- Van három idősebb leányzó, aki a Jezeri Tibi bácsinál edz, de mindig az OGYB előtti héten visszajönnek hozzánk edzeni és akkor együtt dolgozunk, ők is itt vannak most velünk, úgyhogy most úgy érzem, hogy nagyon jól összeállt a csapat, úgyhogy szurkolok nekik - tette hozzá Rák Rebeka.

A fogadkozásnak végül meg is lett az eredménye, hiszen a kaposváriak száz százalékosan zárták a tornát. Az elődöntő ezzel azonban még koránt sem ért véget, hiszen a másik két csapat otthonában szintén rendeznek egy ehhez hasonló fordulót.

Címkék: országos gyermek bajnokság, röplabda, sport, kaposvár