Többet birtokolta a labdát a Csorna elleni meccs elején a Rákóczi, az első komolyabb kaposvári helyzetre azonban így is a 21. percig kellett várni. Hujber ugratta ki Nagy Krisztiánt, aki átemelte a kifutó kapuson a labdát, amely a felső lécről vágódott ki

A félidő vége előtt a hazaiaktól Kerékgyártó ugratta ki Simont, aki egy egybe ment Gőcze felé. A Rákóczi kapusa végül hatalmas bravúrral védett.

A második felvonásban mindkét edző cserékkel próbálta felrázni az övéit. Ez végül Bognár Zsoltnak sikerült jobban. A 73. percben Serfőző Bence ugrott ki a leshatárról, elfektette Vadast, majd Gőcze mellett a hálóba passzolt. 1-0

Nem sokkal később Nagy Krisztián egalizálhatott volna, majd a lefújás előtt a csornaiaknak volt még egy hatalmas ziccere. A vége azonban maradt az 1-0-ás hazai győzelem.

NB III Nyugati csoport, 21. forduló

Csornai SE–Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)

Csorna, 250 néző. V.: Jakab (Király Zs., Keszthelyi).

Csornai SE: Sánta – Litresics, Császár, Nagy Sz., Füredi – Kelemen, Czanik, Kerékgyártó (Kantó, 91 .p.) – Serfőző, Szabó B., Simon A. (Fehér, 88. p.). Vezetőedző: Bognár Zsolt.

Kaposvári Rákóczi FC: Gőcze – Vadas, Ludánszki, Lakatos G. (Jovánczai, 17. p.) – Nagy J., Pintér A. (Kertész, 73. p.), Nagy K., Szakály A., Hadaró – Hujber (Mayer, 60. p.), Kollega K. Vezetőedző: Artner Tamás.

Gólszerző: Serfőző (73. p.).

Sárga lap: Nagy K. (22. p.), Pintér A. (31. p.), Szakály A. (52. p.), Vadas (73. p.).

Címkék: csorna, nb3, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport