Közel jártak a bravúrhoz a hétvégén a Diamant-lányok, miután pontot szereztek a Vasas otthonában. A csapatmunkát mi sem jelzi jobban, hogy a kaposváriak közül kilencen is pontot szereztek a meccsen. Debora Araujo 21-ig, Rák Rebeka 14-ig, Korniss Ildikó pedig 13 -ig egységig jutott.


Pénteken az Újpest ellen is szükség lesz a jó szereplésre. A kaposváriak november végén 3-2-es vereséget szenvedtek a lila-fehérektől. Ezúttal viszont győzelemre törnének. Zarka Péter vezetőedző jó kezdést vár a lányoktól az UTE ellen, valamint, hogy sikerül a maguk javára fordítani a hazai pálya előnyét.

Egy diadal kifejezetten sokat érhet Kornissék számára, hiszen győzelmek számában utolérnék a hetedik helyen álló Gödöllőt. Az alapszakasz végső sorrendjét pedig épp ez határozza meg. Az Újpest elleni bajnoki rangadó 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés díszvendége a hatvanadik születésnaphát ünneplő Demeter György lesz, aki a hírek szerint egy kis meglepetésre is számíthat majd a lefújás után.

A mérkőzést ezúttal is élőben közvetítjük.

Címkék: UTE, élő, női röplabda, Újpest, közvetítés, Diamant, Kaposvár, sport