A kissé csalódást keltő alapszakasz után, már a folytatásra készülnek a Kaposvári Vízilabda Klub játékosai. Az OB I-es együttes 3 győzelemmel és 11 vereséggel zárta a pontvadászat első felvonását. Igaz Szécsiéket az ág is húzta az ősszel.

- Elmondtuk már több fórumon, hogy hogy alakult ez az alapszakasz. Szerencsétlenül, sérülések, betegségek, eltiltások sújtották a csapatot, sőt amikor olyan kritikus meccsünk volt, hogy esetleg még tudtunk volna fordítani, akkor pont nem sikerült jól a játék sem, tehát nem úgy alakult, ahogy szerettük volna - sommázta a szezon eddigi felét Berta József, a KVK edzője.

A kaposváriakra a középszakasz alsóházában papíron könnyebb ellenfelek várnak majd. Krémeréknek ugyanis a KSI-vel, a PVSK-val, a Debrecennel, valamint a Szentessel kell majd megküzdeniük a bajnoki pontokért.

A KVK első ellenfele szerda este épp a Csongrád megyei együttes lesz, amely mindössze a KSI-t tudta idén legyőzni. Igaz őket oda-vissza.

- A KSI-t kell mindenképpen megverni, a Debrecen szerintem a legrosszabb szezonját hozta amit tudok, pedig egy elég jó csapat, ellenük nehéz lesz. A Szentest itthont mindenképpen meg kell verni, idegenben sem ártana, bár az azért nehezebb lesz - tette hozzá a csapat ifjú kapusa, Krémer Balázs.

Az első középszakasz mérkőzés szerdán 19 óra 30 perckor rajtol. A bajnokiról pedig többet megtudhatnak a Kapospóló kedd esti adásából.

A meccset pedig a KaposPont is élőben közvetíti!

Címkék: ob 1, szentes, kaposvári vk, vízilabda, sport