Gréczi szabadrúgását követően már a második percben megszerezték a vezetést az edzőváltáson átesett Balaton-partiak. Néhány pillanattal később már 0-2 állt az eredményjelzőn. Lázár lőtte ki a jobb alsót 20 méterről.

A 22. percben Mayer Milán szépített tizenegyesből. Lakatost rúgták fel előtte, a téli szerzemény magabiztosan lőtt a jobb alsóba.

A szünet előtt már nem esett újabb gól, a második játékrész viszont szintén hajtós játékot hozott.

Az 59. percben csalódottan könyvelhette el a szép számú hazai közönség, hogy a siófokiak megszerezték a harmadik találatukat is. Egy kontra után Nagy Dániel passzolt közelről a hálóba.

A hajrára már Artner Tamás és Disztl László is harcba küldte cseréit, ebből viszont a vendégek jöttek ki jobban. Kovács és Elek góljai után már 1-5 állt az eredményjelzőn, míg a 2-5-ös végeredményt Kertész állította be a 89. percben.

Kaposvári Rákóczi FC–BFC Siófok 2–5 (1–2)

Kaposvár, Cseri út, 200 néző. V.: Barna.

Kaposvári Rákóczi FC: Gőcze – Lakatos G., Vadas, Hadaró – Nagy J. (Hampuk, 75. p.), Szakály A., Pintér A. (Müllerlei, 60. p.), Nagy K. (Ivancsics, a szünetben), Kollega K. – Hujber (Kertész, a szünetben), Mayer (Jovánczai, a szünetben). Vezetőedző: Artner Tamás.

BFC Siófok: Tajti (Filipánics, a szünetben) – Tamaskó (Nagy R., 60. p.), Szalai V., Mogyorósi (Farkas N., 60. p.), Czingráber – Nagy D., Gál (Micsinai, 60. p.), Lázár, Gréczi (Pendl, 60. p.) – Berki (Kovács D., 60. p.), Elek B. Vezetőedző: Disztl László.

Gólszerzők: Mayer (22. p. – 11-esből), Kertész (89. p.), illetve Gréczi (2. p.), Lázár (11. p.), Nagy D. (59. p.), Kovács D. (81. p.), Elek B. (84. p.).

A zöld-fehérek így vereséggel hangoltak a Sárvár elleni jövő szombati mérkőzésre.

A Kaposvári Rákóczi FC Baráti Köre, a klubbal együttműködve nyílt edzést és szurkolói ankétot szervez február 14-én délután negyed négykor az Arany János úti sportcentrumban, a sportcsarnok mögötti edzőpályán - írja a rakoczifc.hu.

Címkék: edzőmérkőzés, kaposvári rákóczi, siófok, sport