Idegenbeli rangadóval folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese a hétvégén: az elmúlt időszakban nagyszerűen teljesítő somogyiak a szebb napokat is látott paksiak otthonában lépnek pályára. A KKK a Körmend, a Jászberény és a Pécs elleni diadalnak köszönhetően az ötödik helyezett a tabellán, de nagyon szoros az élmezőny: a Fekete-sereg ugyanúgy 11/6-os mutatóval áll, mint a második helyezett Körmend.

Az Atomerőmű a gyenge kezdés és az edzőváltás után kezd magára találni, de öt győzelmével még mindig csak a 12. helyet foglalja el. A szombaton 18 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.

A Magyar Kupa harmadik helyéért lép pályára szombaton 17 órakor Érden a Fino férfi röplabdacspaata. a címvédő kaposváriak a Kecskeméttel csatáznak majd, vagyis megismétlődik a tavalyi finálé, de ezúttal a bronzérem lesz a tét. A Demeter-legyénség tagjai túltették magukat a Szolnok elleni, elbukott elődöntőn, és már előretekintenek.

Az együttes válogatott centere, Nagy József a Kapos Sport stúdiójában beszélt arról, hogy holnap mindenképpen győzni szeretnének, a bajnokságban pedig az első hely a céljuk.

"Ez óriási csalódás a csapatnak. Nehéz szívvel dolgoztuk fel a a vereséget, de kétszer megvertek minket jó játékkal. Fel kell készülnünk a rájátszásra, hogy össze tudjuk magunkat szedni." - összegzett a Fino játékosa.

Címkék: Kecskemét, magyar kupa, Paks, KKK, Fino, sport