A Kaposvári VK 9 pontjával az alsóházban folytatja az OB I. bajnokság középszakaszát - tudósít a klub honlapja. A meccset követő sajtótájékoztatón így értékelték a mérkőzést.

Szécsi Zoltán, vezetőedző, Kaposvári VK: „Elégedett vagyok a csapatom játékával. Ahogy elkezdtük a mérkőzést, az jól nézett ki, aztán 1-2 gyors gól megfogott minket. Ott egy kicsit megijedtem, mert előfordult korábban, hogy ilyenkor szétestünk. Most úgy gondolom, hogy sokkal inkább összeálltunk és utána tudtunk egy jó meccset játszani a 2. félidőben.”

ifj. Berta József, játékos, Kaposvári VK: „A célkitűzés az volt, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Igazából úgy mentünk be, mint minden meccsen, hogy nyerni szeretnénk. A Fradi ellen ez nem feltétlenül reális. Jól kezdtük a meccset, aztán egyéb okokból sikerült elhúzni a Fradinak. Nagyon sok gólt kaptunk. Egyébként nagyon jól védett a kapusunk, Nemes Balázs. Itt mondanám el, hogy volt egy nagy hiányzónk: az elsőszámú kapusunk, Krémer Balázs. De amúgy nekünk nem a Fradit kellene megverni. Egyébként voltak olyan meccsein, ahol talán, ha ilyen játékot tudunk mutatni, akkor valószínűleg győztes meccs lett volna, itt gondolok az UVSE elleni meccsre. Sajnos az nem úgy alakult. Most már előre nézünk, úgyhogy az alsóházat meg szeretnénk nyerni.”

Varga Zsolt, vezetőedző, FTC-PQS Waterpolo: „Talán most a kezdés nem volt olyan jó, mint az előző mérkőzésen, viszont az előző mérkőzésekhez képest szerintem a helyzeteinket most sokkal jobban kihasználtuk. Összességében a védekezés tekintetében a 10 gólt egy kicsit soknak tartom, de mindent tekintve, az előző mérkőzéshez képest, elégedett vagyok.”

Nyéki Balázs, csapatkapitány, FTC-PQS Waterpolo: „Egyértelmű célkitűzésünk volt a kötelező 3 pont, mellette egy kicsit jobb helyzetkihasználás, mint az előző mérkőzéseken; a BVSC és a Miskolc elleni mérkőzéseken. Ennek megfeleltünk. Ennek ellenére azért nem lehetünk teljesen elégedettek, mert én is sokallom nagyon a 10 kapott gólt, különösen úgy, hogy nem a kaposváriak voltak ebben a ludasok, hanem a védekezés nem állt annyira össze. Azt teljesítettük, hogy legalább a lőtt gólok számát meg tudtuk emelni az előző mérkőzésekhez képest.”

Címkék: KVK, FTC, vízilabda, Kaposvár, sport