A bajnoki címvédő és a junior válogatott találkozójával ért véget az alapszakasz a férfi röplabda NB I-ben. A fiatalok az első szettben már hat ponttal is vezettek a kaposváriak ellen, végül aztán felülkerekedett a rutin, és papírforma-eredmény született.

A Fino a bajnoki elődöntőben a Szolnok-Kecskemét párharc győztesével találkozik majd, előtte azonban még harcba száll a Magyar Kupa harmadik helyéért a kecskemétiek ellen, február 11-én, Érden. 

Junior válogatott – Fino Kaposvár SE 0:3 (-24, -21, -15)

Izsák. V.: Farkas L., Horváth M.

Junior válogatott: Iván G., Iván B. 5, Laczi 8, Horváth K. 15, Szabó M. 4, Tomanóczy B. 3. Csere: Sárközi (libero), Flachner, Tajti 1, Kara 1, Kasza. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Fino: Bozóki 10, Nagy J. 4, Szabó B. 3, Dávid Z. 6, Csányi T. 2., Kalmár 23. Csere: Deák (libero) 1, Bögöly 9, Vajda 4. Vezetőedző: Demeter György.

Tomanóczy Tibor: "Az első két szett kifejezetten hasznos volt számunkra. Gratulálok a fiúknak az elmúlt napok hozzáállásához, mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzéseken nyújtott teljesítményhez."

Demeter György: "Nehezen lendültünk játékba, és az első játszmában, a szett végén, csak nagy küzdelemben tudtuk a magunk javára fordítani az eredményt. A folytatásban labda-biztosabbak voltunk, és ekkor már uraltuk a találkozót"

Címkék: bajnok, Fino, sport, Kaposvár