Izgalmas, fordulatos jó meccseket hozott a Family Nyelviskola Kupa amatőr teremlabdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulója. A játéknap legnagyobb vesztese az Orci gárdája lett, hiszen két vereséget kellett elkönyvelniük, így az utolsó fordulóban ki-ki meccsen az M-Car gárdájával küzdhetnek meg a bronzéremért. Az Alibi gárdája is szomorú lehet, hiszen előbb bravúrosan nyertek az Orci ellen, majd elbuktak az eddig még nyeretlen Investment ellenében, így odalettek dobogós reményei. A Kaposfő viszont győzelmével befutott a második helyre, míg a CD BOKSZ – bár játék nélkül – megszerezte a bajnoki címet.

Family Nyelviskola amatőr teremlabdarúgó bajnokság 8. fordulójának eredményei:

Orci-Alibi FC 3-5
G.: Csiszár 2, Orsós K. ill. Jáger 2, Katona 2, Tábori.
Szinte végig futott az eredmény után az Orci gárdája. A második félidőben mindent egylapra tettek fel, de amint felzárkóztak egy gólra ellenfelükre, szinte abban a percben ismét kapujukba került a labda, így nem lehetett esélyük még a pontszerzésre se.

WIN Team-M-Car Bérautó 6-4
G.: Harnos 3, Szalai 2, Kelemen ill. Magyar Cs, Korcsmár, Kozicz, Major.
A mérkőzés első perceiben hamar három gólos előnyre tett szert a WIN Team együttese. A játékrész utolsó részeiben rendezte sorait az M-Car és felzárkózott 3-2-re. A második játékrészben viszont ismét ellenfelük percei következtek és két gyors góllal után ismét hárommal vezettek. A taktikát változtató (lehozták a kapusukat, helyét mezőnyjátékos foglalta el) M-Car mindent megpróbált, de a nagy napot kifogó ellenfél kapusa szinte minden próbálkozást meghiúsított, így maradt a kissé meglepő, de a látottak alapján teljesen megérdemelt WIN Team siker.

Investment-Alibi 8-3
G.: Varga D. 3, Varga Z. 3, Horváth M, Albert ill. Weing L, Jáger 2.
Megszületett az első Investment siker a bajnokságban. A győzelmet teljesen megérdemelten szerezték meg az Alibi csapata ellen, akik az Orci csapata ellen aratott nagyszerű győzelmük után talán kicsit könnyedén vették a mérkőzést, így a motivált ellenfelük ellen esélyük sem volt a győzelemre.

Orci-Kaposfő 2-5
G.: Somogyi 2, ill. Ölbei M, Ölbei R. 3, Ivusza.
A nagy tét miatt jó mérkőzésre volt kilátás a két csapat összecsapásán. A találkozó elején a Kaposfő talált előbb magára, de az Orci gárdája is „vette a lapot” és hamar egyenlített. Döntetlen állással fordultak a csapatok a második játékrészre. A folytatásban büntetőből a Kaposfő szerzett előnyt, amit taktikus játékkal meg is tartottak. A mérkőzés utolsó periódusában a kockáztató ellenfél ellen tovább tudták növelni előnyüket. Győzelmükkel megszerezték a bajnokság második helyét.

Nyár FC-Dream Team 4-4
G.: Végh, Orsós J. Z, Simon Á, Szente ill. Pozsonyi 3.
Igazi „amatőr” mérkőzést vívott egymással a két csapat, a szó jó értelmében. Mindkét csapat hatalmasat küzdött, a játékosok sokat futottak és jól küzdöttek. A nagy adók-kapók-ból döntetlen eredmény alakult ki, ami a látottak alapján teljesen igazságosnak mondható.

FIFA Kárpáti Kálmán FC-CD BOX 0-3 játék nélkül

A következő forduló (02.08.) párosítása:

17.30.: Alibi-Nyár FC

18.10.: Kaposfő-Investment

18.50.: CD BOX-WIN Team

19.30.: M-Car Bérautó-Orci

20.10.: Dream Team-FIFA 2005 Kárpáti Kálmán FC

Címkék: terem, torna, kispálya, sport