A kaposvári együttesből a brazil Araujo hátfájása miatt hiányzott, több kulcsember pedig sérülten vállalta a játékot. Nehezen lendült játékba a házigazda, de a hajrában sikerült állva hagynia ellenfelét, és 25:21 arányban nyert.

A térfélcsere után hamar megnyugtató előnybe került a Budaörs, és a hazai rövidzárlatot kihasználva összejött az egyenlítés.

A folytatásban újra összekapta magát a Diamant, és a remek napot kifogó Rák Rebeka vezérletével a csapat végül kiharcolta a várt, három pontot érő győzelmet.

A negyedik szettben Horváth Alexandra is fontos pontokat szerzett, Kanizsai Dorottya és Csitári Virág pedig végig biztos pont volt a pályán.

 Zarka Péter tanítványai legközelebb február 16-án lépnek pályára, amikor a második helyen álló Nyíregyházát fogadják a városi sportcsarnokban.

Így látták a mesterek

Nézze vissza a mérkőzést teljes egészében

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Budaörsi DSE 3:1 (21, -13, 22, 19)

Kaposvár, 300 néző. V: Nagy L., Mezőffy

Kaposvár: Kanizsai 10, Bagyinka 3, Rák 24, Szívós 8, Sitkey 3, Horváth A. 12. Csere: Csitári (libero), Korniss 1, Kocsi 2, Mészáros Zs., Héri 1. Vezetőedző: Zarka Péter

Budaörs: Vezsenyi 17, Szabó L. 5, Antal A. 8, Imreh 13, Rácz 12, Horuczi. Csere: Szabó D. (libero), Selmeczi 14, Farkas E., Boller. Vezetőedző: Ratimorszky Károly

Címkék: Budaörs, 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, röplabda, sport