A Demeter-legénység busza út közben meghibásodott, így 30 perc csúszással kezdődött a találkozó. Az elmúlt időszakban átalakult hazaiak az első és a második szettben szorongatták a bajnokot, a második játszmát a ráadásban be is húzták. A folytatásban aztán már az történt a pályán, amit a vendégek akartak, így sikerült bebiztosítani a három pontot érő sikert.

null

Gyurkó Sándor: Az első két szettben harcosak voltunk, jól összpontosítottunk. A folytatásban a Kaposvár kevesebbet hibázott, mi pedig fejben elfáradtunk. Sajnos, a kivédekezett labdákból keveset tudtunk pontra váltani, ez viszont lelkileg is fontos lenne egy csapatnak. Sokszor határozatlanok voltunk támadásban, a nyitásfogadásban pontatlanok voltunk, a nyitásainkkal nem tudtuk igazán megnehezíteni ellenfelünk dolgát.

Demeter György: Út közben meghibásodott a buszunk, így késve érkeztünk meg Kecskemétre, és a mérkőzés is később kezdődött. Mindez rányomta a bélyegét az első és a második játszmára. Az elsőt mégis sikerült megnyerni, a másodikban viszont a végjátékban felülkerekedett ellenfelünk. A harmadik és a negyedik szettben fegyelmezetten röplabdáztunk, sikerült megtörni a hazaiakat.

HÉP-Kecskeméti RC – Fino Kaposvár SE 1-3 (-21, 26, -14, -15)

Kecskemét, 300 néző. V.: Mezőffy, Éva T.

HÉP-Kecskeméti RC: Vocskó, Pesti, Horváth K., Jánossy, Erki, Szabó M. Csere: Csala libero, Kunnert, Balla Sz. Vezetőedző: Gyurkó Sándor.

Fino Kaposvár SE: Keen, Dávid Z., Nagy J., Bögöly, Bozóki, Vajda. Csere: Deák (libero), Batári (libero), Kalmár. Vezetőedző: Demeter György.

Címkék: kecskemét, meccs, fino, sport