Az ötödik fordulót rendezték meg a Family Nyelviskola kupa amatőr teremlabdarúgó bajnokságot. A szennai játéknapon négy mérkőzést rendeztek, mert a forduló rangadóját későbbi időpontra halasztották. A mérkőzések igazi izgalmakat nem okoztak, viszont szinte számolatlanul potyogtak a gólok.

Kaposfő-Nyár FC 11-4
G.: Ölbei R. 5, Ivusza 4, Tilk, öngól ill. Végh 2, Orsós S. 2.

Az ötödik percig tudta tartani magát a tartalékosan, de annál lelkesebben játszó Nyár FC. A játékrész felétől felpörgött a Kaposfő és magabiztos győzelmet aratott, a mérkőzést egyetlen percig fel nem adó ellenfél ellen.

Investment-FIFA 2005 Kárpáti Kálmán FC 4-8
G.: Horváth A. 2, Varga D, Wágner ill. Takács 5, Téglás 4.

Az első félidő nagyjából szoros volt, majd a második játékrészben egyre jobban elhúzott a FIFA gárdája és végül négygólos sikert könyvelhetett el.

M-Car Bérautó-Dream Team 10-9
G.: Korcsmár 5, Nagy L. 3, Tollár, öngól ill. Kuti K. 4, Orbán E. 3, Keresztúri 2.

A sok gól ellenére nem volt túl látványos a mérkőzés. Talán a mérkőzés végi fordulat emelhető ki, hiszen az M-Car az utolsó percben vesztes állásról fordította meg a mérkőzést.

Orci-WIN Team 10-5
G.: Csiszár 4, Kesztyűs 4, Hazay, Tallósi ill. Kelemen, Kocsis, Komjáti 2, Szilvási.

A táblázatra pillantva a forduló egyik rangadójának ígérkezett a mérkőzés, melyen a WIN Team csapata szerzett hamar kétgólos vezetést. Ellenfelük nem adta fel és nagy erőket mozgósítva előbb egyenlített majd a vezetést is átvette. A fordulás után is az Orci akarata érvényesült és a múltheti mérkőzésből okulva (háromgólos előnyt cseréltek le döntetlenre) végi koncentrálva nyerték magabiztosan a mérkőzést.

Az Alibi-CD BOX mérkőzést január 25-re halasztották.

A következő forduló (01.18.) párosítása:

17.30.: WIN Team-Investement

18.10.: Nyár FC-M-Car Bérautó

18.50.: Orci-Alibi

19.30.: FIFA 2005 Kárpáti Kálmán FC-Kaposfő

20.10.: Dream Team-CD BOX

Címkék: terem, Szenna, torna, kispálya, sport