A negyedik fordulót rendezték a napokban Szennában a Family Nyelviskola amatőr teremlabdarúgó bajnokságban. A játéknap kiélezett meccseket és látványos fordulatokat hozott. Három meccsen is a háromgólos előny sem volt elég egyik vagy másik csapatnak a végső győzelemhez.

Dream Team-Kaposfő 5-8
G.: Bunovácz 2, Orbán E. 2, Szabó R. ill. Ölbei R. 3, Ölbei M. 2, Mátés, Ivusza, öngól.

A mérkőzés elején a Dream Team akarata érvényesült és így komoly előnyre tettek szert. A félidő hajrájában elkezdte a kapaszkodást a Kaposfő, majd a második játékrészben az elfáradó ellenfelével szemben már biztossá vált győzelmük.

WIN Team-Alibi 3-2
G.: Kelemen, Szalai, Komjáti ill. Lapat, Széphelyi.

Érdekes, változatos, de sportszerű mérkőzést vívott a két csapat. A mérkőzés elején kétgólos előnyre tett szert a WIN Team gárdája. A bajnoki címvédő szívós játékkal a második félidő elejére kiegyenlítettek. A mérkőzés hajrájában levegőbe lógott a győztes góljuk is, melyet aztán végül nem ők, hanem a WIN Team gárdája szerzett meg, így fontos három ponttal gazdagodtak.

CD BOX-M-Car Bérautó 5-3
G.: Pető 4, Balogh M. ill. Major 3.

A forduló rangadóját vívta a két csapat. Az első félidőben kiegyenlített játékot és döntetlen eredményt hozott. A második félidő ötödik percétől kezdve a CD BOX szinte pillanatok alatt könnyű gólokkal komolyabb előnyre tett szert. Az M-Car mindent megpróbált, mezőnyjátékossal helyettesítette kapusát, de ez sem segített, a néhány perces rövidzárlat végzetesnek bizonyult.

Nyár FC-Investment 6-3
G.: Pintér 4, Végh, Orsós S. ill. Varga D, Szerelem, Martin.

A mérkőzés úgy indult, hogy az Investment kitömi, az egyik gólzsákját nélkülöző ellenfelét. A három gólon kívül vagy tucatnyi ajtó-ablak helyzetet hibáztak el a szünetig. A Nyár FC végül így nem került padlóra, sőt elhitték, hogy van keresnivalójuk és a fantasztikusan védő kapusuk vezetésével megszilárdították a védekezésüket, elől pedig jobban összpontosítottak, így végül meglepő, de teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

FIFA 2005 Kárpáti Kálmán FC-Orci 3-3
G.: Szunyogh, Takács 2 ill. Csiszár 2, Szikszai.

Parázs hangulatú mérkőzést vívott a két csapat. A tartalékos FIFA csapata az első játékrészben háromgólos hátrányba került, majd a fordulás után fokozatosan átvették a játék irányítását, előbb szépítettek, majd egyenlítettek, sőt ha még pár percig tartott volna a mérkőzés, akkor akár a győztes gól megszerzésére is lett volna lehetőségük.

A következő forduló (01.11.) párosítása:

17.30.: Kaposfő-Nyár FC

18.10.: Alibi-CD BOX

18.50.: Investment-FIFA 2005 Kárpáti Kálmán FC

19.30.: M-Car Bérautó-Dream Team

20.10.: Orci-WIN Team

Címkék: terem, labdarúgó, Szenna, bajnokság, kispálya, sport