A férfi mezőnyben a Fino legénysége 11 győzelemmel és 3 vereséggel, 32 pontot gyűjtve a tabella második helyén áll. Demeter György és Nagy József tanítványaira még rangadók várnak a folytatásban is, de nem kérdés, hogy az alakulatnak ott a helye a fináléban. A fiúkat csak a hagyományosan jó erőkből álló Kecskemét előzi meg, mögöttük Dunaferr, Szolnok, Pénzügyőr a sorrend.

kalmár ákos

A hölgyek küzdelmei izgalmasan alakultak az ősszel. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata egy ideig az első helyen is állt, a téli szünetre viszont az ötödik helyen vonulhatott a társaság. Zarka Péter és Kovács Balázs lányai 11 meccsükből hatot nyertek meg, és 20 pontjukkal foglalják el az ötödik pozíciót.

Érdekesség, hogy ugyanannyi pontjuk van, mint a hatodik helyezett Gödöllőnek, és csak két pont a lemaradásuk az Újpesttel szemben. Az igazi izgalmak még csak ezután következnek, ugyanis a versenykiírás értelmében az alapszakasz első négy helyezettje egyből bekerül a döntőbe. A dobogón egyébként a Békéscsaba, a Nyíregyháza és a Vasas tölti a téli szünetet.

Címkék: junior, bajnokság, döntő, Kaposvár, röplabda, sport