A Sportpálya 2004 Egyesület immáron 13. alkalommal rendezi meg Újévi öregfiúk teremlabdarúgó kupáját. A megmérettetésnek az idei évben is a Városi Sportcsarnok ad majd otthon, melyre 20 csapat adta le előzetesen a nevezését. A szervezők ennek megfelelően négy ötcsapatos csoportot alakítottak ki.

Január 6-án pénteken este 19 órától kezdődik a program az A csoport küzdelmeivel, majd másnap reggel 8 órától következnek a B csoport csapatai. A mezőnyben a kaposvári kispályás öregfiúk csapatain kívül a megye minden tájáról, valamint a szomszédos megyékből érkező gárdákat köszönhetünk. A mezőny összetétele az elmúlt évhez képest csak minimális mértékben változott meg. Újra parkettre lép a sokszoros győztes Major Autó gárdája, míg egyévnyi szünet után ismét itt lesz a Siófoki Bányász együttese is, akik több alkalommal is elhódították már az első helyért járó díszes serleget. Az előző két kiírásban is nagyszerűen szereplő Balatonkeresztúr ismét eljön, csakúgy mint az évek óta biztos résztvevő Tip-Top Nagykanizsa.

Tavaly kapcsolódott csapatainkhoz a Sörbarátok és a Döbrököz és a Nágocs gárdája, ezúttal ismét harcba szállnak a csoportból való továbbjutásért. A verseny nyílt, hiszen több nagyszerű csapat van a mezőnyben.

Csoportbeosztások:

A csoport (kezdés: 01.06. péntek 19.00): Major Autó, Szemérem Ajax, Fabulon, Kapos Atlas, Barátok Közt FC.

B csoport (kezdés: 01.07. szombat 8.00): Zsíroskönyér FC, Santos öregfiúk, Döbi, Izomláz-SE BE Pékség, Steaua Sámson.

C csoport (kezdés: 01.07. szombat 11.20): Siófoki Bányász, Balatonkeresztúr, Maker Autó, M-Car Bérautó, FIFA 2005 Kárpáti Kálmán FC.

D csoport (kezdés: 01.07. szombat 14.40): Joker Sport Pub, Fülemüle Csárda, Tip-Top Nagykanizsa, Sörbarátok Éden Bár, Nágocsi Öregfiúk.

A negyeddöntők 18 órakor, a döntő várhatóan 20.25 perckor kezdődik majd.

Címkék: öregfiúk, labdarúgó, torna, kupa, kispálya, sport