Ünnepelni gyűltek össze a Bozsik Programban résztvevő Somogy megyei szakemberek kedd délután. Az egyesületi, valamint az intézményi programban egyre több edző foglalkozik a jövő labdarúgóival. A szövetség pedig az ő munkájukat is szerette volna elismerni az esztendő végéhez közeledve.

"Ez az első olyan esemény, amikor kifejezetten a Bozsikos-edzőkkel zárunk egy évet, hiszen az MLSZ is úgy gondolta, hogy minden elismerést megérdemelnek azok, akik a legkisebb korosztállyal foglalkoznak megyeszerte. Azokat szeretnénk díjazni, akik a labdarúgás alapját szolgálják, akik azokkal a gyerekekkel foglalkoznak, akik focizni szeretnének és a tömeget alkotják a megyében" - mondta Kulcsár Attila, a Bozsik Program megyei koordinátora.

Az évzárón részt vett Nemes Nándor, az MLSZ Somogy megyei igazgatója is, aki köszönetét fejezte ki a trénerek áldozatos munkájáért.

"Minden elismerés és gratuláció nektek, akik minden hétvégéteket feláldozzátok a siker érdekében, hogy minél több emberpalántát adjatok a magyar labdarúgásnak. Köszönöm szépen nektek" - tette hozzá Nemes Nándor.

null

Az eseményen többek között Nikula András is különdíjban részesült. A Kéthelyi SE edzője sokat tett az elmúlt csaknem négy évben azért, hogy a fiatalok megszeressék a labdarúgást.

"Három és fél éve elkezdtem és akkor egyedül csináltam ezt a négy korosztályt, hál istennek most van segítőtársam is és bízunk abban, hogy a következő szezonban már egy-két edzővel többen leszünk. Mi is törekszünk arra, hogy minél több edző vegyen részt a programban, mivel a gyerekek ezt igénylik, létszámban nagyon sokan vagyunk" - válaszolta a kéthelyi szakember.

null

A Bozsik Program évzáróján végül tíz tréner, és további öt szakember vehette át a szövetség kitüntetését.

Buzsáki László, Balatonboglár "BB"
Dergecz Dezső, Csurgó Eötvös DSE
Hetényi Gábor, Mernye KSE
Horváth Attila, Segesdi SE
Kenéz Bettina, Balatonlelle SE
Kőrösi András, Marcali VFC
Miskei László, Siófoki Bányász SE
Nikula András Csaba, Kéthelyi SE
Tüske Zsolt, Gyékényes SE
Vincze Péter, Kaposfüred SC

Bozsik Egyesületi Program elmúlt három éves szakmai igazgatói munkájáért az Igazgatóság köszönetét fejezi ki Major Gábornak.

Bozsik Intézményi edzői tevékenységéért Csaba Árpád Zsolt Iharosberényi pedagógus vehetett át díszdobozos emléktárgyat

Az elmúlt években, évtizedekben végzett Intézményi Körzetszervezői munkásságáért a MLSZ Somogy Megyei Igazgatósága köszönetét fejezte ki és emléktárggyal jutalmazta:

Pápai Lajos siófoki
Sóstai Csaba balatonszemesi
Nagy Attila István böhönyei körzetszervezőket

Címkék: díjkiosztó, bozsik program, évzáró, sport, somogy megye