Szinte az utolsó utáni pillanatig azon dolgozott a Kaposvári Rákóczi FC vezetősége, hogy az együttes ütőképes kerettel vágjon neki az NB III-as pontvadászatnak.

A zöld-fehérek rajtjára pedig nem is lehetett panasz, hiszen az első körben győzni tudtak a nagy rivális Győr ellen, de többek között a szebb napokat megélt Tatabányát is elverték, mégpedig 7:0-ra.

Szeptember elején új korszak kezdődött a Rákóczi-stadion történetében is. A kivitelezői szerződés aláírása után hivatalossá vált, hogy nettó 480 millió forintból ismét megújul a létesítmény. Modernizálják a klubépületet, teljesen befedik a lelátót, valamint kicserélik a világítótesteket is.

A csapat közben fontos rangadón veszített az Érd ellen, és a Hévíz otthonában sem tudtak győzni. Októberben úgy tűnt, hogy Hadaróék ismét visszatalálnak a győzelmek útjára, de a november megint nem a tervek szerint alakult.

Ajka elleni 3-1-es vereség után pedig megköszönték a vezetőedző munkáját. A szezon utolsó három meccsén, így az U19-es csapat edzője, Waltner Róbert irányította a felnőtteket.

A korábbi NB1-es gólvágó azonban nem kívánta folytatni vezetőedzőként.

- Én erre a három meccsre elvállaltam és meg is mondtam, hogy én nem szeretném, az, hogy másképp segíteni az első csapatot, arról lehet szó, de mint vezetőedző jelen pillanatban nem szeretném csinálni. Nem tudom, hogy mit hoz majd a jövő, hogy 5 év múlva is ugyanezt fogom-e mondani, de jelen pillanatban és a hosszútávú terveimben sincsen benne az, hogy én vezetőedző szeretnék lenni a felnőtt csapatnál - mondta a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Waltner Róbert.

A klubvezetés közben már gőzerővel keresi azt a szakembert, akivel a csapat elkezdheti a felkészülést a tavaszi szezonra.

Televíziónk az ősszel is kiemelten foglalkozott zöld-fehérek mindennapjaival. Kéthetente jelentkező Rákóczi TV című magazinunkban igyekeztünk bepillantani a kulisszák mögé, amely a Kapos TV egyik legnézettebb műsora is volt egyben. A csapat körüli hírekről pedig a folytatásban is igyekszünk majd elsőként beszámolni.

Címkék: rákóczi, szezon, ősz, sport