A Két Testvér Pizzéria Kupára tizenöt csapat adta le nevezését. A délelőtti csoportban a Dream Team mellett, utánpótlás csapatok, valamint baráti társaságok csaptak össze egymással. A sportszerű légkörben zajló csoportküzdelmek során a Dream Team szerezte meg a csoportgyőzelmet, míg a második helyre a Kaposfüred vegyes gárdája futott be.

A kora délutáni ötösben már jóval nagyobb volt a küzdelem, bár a csoport tulajdonképpen a második mérkőzésen eldőlt, amikor a múltheti torna győztes „Ha kiesünk iszunk” SE viszonylag simán győzött az AC Radial ellen. A folytatásban aztán mindkét említett gárda hibátlan mérleggel zárt, így ők lettek a csoport továbbjutói.

A késő délutáni csoport tulajdonképpen kettészakadt, hiszen a nagyatádi DuFa Team és a kaposvári Dupla Apja-Fia szobafestő gárdája minden ellenfelét biztosan verte, így kettőjük meccse döntötte el a csoportelsőség kérdését. A találkozójukon végig az atádiak vezettek, majd a vége előtt egy perccel egy hatalmas, ritkán látható öngóllal tudott egyenlíteni ellenfelük. A csoport utolsó meccsén aztán már csak arra kellett ügyelni a Dupla Apja-Fia szobafestő gárdájának, hogy minimum két góllal verje a Szupercsapatot, ami végül sikerült is, így ők végeztek a csoport élén.

A negyeddöntő első két meccse nem hozott nagy izgalmakat, a DuFa Team hét, az AC Radial négy góllal verte a Kaposfüred vegyes csapatát. Kettőjük meccse nagy derbit és döntetlen eredményt hozott, mely az atádi gárdának kedvezett, így ők kerültek az elődöntőbe.

A legjobb négy között a Dream Team és a „Ha kiesünk iszunk” nem bírt egymással, így következtek a büntetők, melyből 5-4 arányban jött ki győztesen a Dream Team együttese. A másik mérkőzésen az elfáradó DuFa Team ellen, taktikus játékkal nyert az Dupa Apja-Fia szobafestő csapata.

A hátralévő két mérkőzés már nem tartogatott különösebb izgalmakat, hiszen a „Ha kiesünk iszunk” könnyedén zsebelte be a harmadik helyet, míg a Dream Team meglepő nagy fölénnyel nyerte az aranymeccset.

A torna legjobbjai a támogató Két Testvér Pizzéria jóvoltából vacsora meghívásban részesültek. A tornán sajnos két komolyabban tűnő sérülés is történt, így Cser Gábornak és Czebei Ádámnak jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk.  

null

Különdíjasok-legjobb kapus: Kereszturi Csaba (Dream Team), gólkirály: Bunovácz Adrián (Kaposfüred vegyes)

Címkék: dream team, két testvér pizzéria, teremfoci, szenna, sport