Talán a vártnál is simábban húzta be a Kazincbarcika elleni rangadót a Fino Kaposvár együttese október elején. A címvédő akkor 3:0-ra nyert idegenben, köszönhetően többek között a 13 pontig jutó Bozóki Bencének.

Ez egy rangadó – kezdte a Fino válogatott ütője, Bozóki Bence. - Ott viszonylag simán nyertünk, de maximálisan készülünk rájuk, hiszen képesek olyan formát is mutatni, amikor nagyon ütősek, mert jó keretük van. Nem hiszem, hogy sima lesz a szerdai meccs. Szerintem eléggé küzdelmes, még ha a szettarányban ez nem is jönne ki esetleg, de szerintem a pontokban látszik mjd menet közben, hogy fej-fej mellett lesz a két csapat" - tette hozzá Bozóki Bence.

A Vegyész együttese viszont mindenképpen szeretne visszavágni Demeter György tanítványainak. Edzőjük szerint sokat tanultak a két csapat első meccséből, legfőbb céljuk pedig, hogy pontot, pontokat szerezzenek a somogyi megyeszékhelyen.

Akkor egy elég hosszú mérkőzéssorozatnak volt a vége a Kaposvár elleni találkozó. Zsinórban játszottuk két-háromnaponta a mérkőzéseket; úgy gondolom, hogy ott már eléggé fáradt volt már a csapat. Azt láttam, hogy kicsit görcsössé vált a nagy akarás miatt a játék. Megérdemelten nyert akkor a Kaposvár. Most viszont szeretnénk felnőni az ő szintjükhöz és akkor szetteket, vagy akár mérkőzést is nyerhetünk ellenük” – mondta a Vegyész RC vezetőedzője, Toma Sándor.

A férfi röplabda NB I hétközi rangadója szerdán 18 órakor kezdődik a kaposvári Városi Sportcsarnokban.

Címkék: kazincbarcika, élő, fino kaposvár, sport