A hétvégén lezajlott az egyik legnagyobb megmérettetés a gyerekek számára, a "D" Országos Bajnokság. A gyerek I korosztálynak ez a legmagasabb osztálya, ahol Bódis Botond- Kiss Flamina Hanna latin-amerikai és standard táncokból is Országos Bajnokok lettek!

Standard táncokból nem volt ellenfelük, mert az országban ők az egyedüli "D" osztályos páros, a többiek mind alacsonyabb osztályban vannak. Ilyenkor nem nyernek automatikusan, hanem a pontozók arról döntenek, megkapják-e a bajnoki címet vagy sem! Egyértelmű pontozással, minden bíró minden táncban odaitélte nekik a címet.


fotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdiófotók: BNK Táncstúdió
fotók: BNK Táncstúdió
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Gyerek II korosztályban ez a második legmagasabb osztály, amit Kaposvárról Házas Ádám-Paluska Emese képviselt. 13 pár indult és a gyerekek a 4.helyen végeztek elég vegyes pontozással, közel a dobogó 3. fokához.

Junior I korosztályban Kovács Péter-Kovács Kíra a legnépesebb mezőnyben versenyzett, ahol a latin kategória egyik legnagyobb várományosa volt.

Sajnos, Peti a verseny előtti héten lebetegedett, ami a felkészülést megnehezítette, s így, legyengült szervezettel is sikerült nekik a dobogó 3. fokára állni 21 párosból. Standard táncokból 5. helyen végeztek, ami nagyszerű eredmény, mert a papírforma alapján a döntőbe sem fértek volna be.

Az OB előtti hetekben is sok helyen versenyeztek a párosok.

Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna Varasdinban mérettette meg magát, a nemzetközi mezőnyben két ezüstérmet hoztak haza.

Kaposváron, az Ametiszt Kupán pedig az alábbi eredmények születtek:

Balassa Bíbor: 1. hely
Márton Lili: 2. hey
Landi Dominik-Márton Lili: 3. hely
Deng Jiakun-Balassa Bíbor: 4. hely
Landi Lolita: 2. hely
Bódis Botond-Kiss Flamina: 1. és 2. hely
Házas Ádám- Paluska Emese: 2. 3. felnevezve két 5. hely
Horváth Ákos-Horváth Adél: két 5. hely
Kovács Péter-Kovács Kíra: 1. és 4. hely felnevezve 7. hely

Címkék: Bódis, tánc, bajnokság, sport