A második helyről fut neki a Rákóczi a Videoton elleni mérkőzésnek, ahogy ez a korábbi fordulókban is történt. A Honvéd második csapatának és a III. Kerületnek a legyőzésével stabilizálta a gárda a helyét a dobogón, de mivel a kaposváriaknak nagy céljai vannak, mindegy is, ki az aktuális ellenfél, a feladat: minden héten háború.

- Mindenki nagyon komolyan veszi az edzéseket, és odarakja magát, mert éleződik a helyzet, elválnak egymástól a csapatok és alakul a mezőny, elszakadnak egymástól a csapatok - mondta Godzsajev Telmán.

A bajnokság egyharmadához érve jól látszik, hogy 5-6 erősebb csapat akad a mezőnyben, és a Videoton II is közéjük tartozik. A csoport erősségét azonban jól mutatja, hogy az élcsapatok közül többen is a tabella alsó felében álló csapatoktól szenvedtek vereséget.

A Videoton második csapata a 7. helyen áll, 5 győzelem mellett kétszer ikszelt és négyszer kikapott. A helyezés azonban csalóka, hasonlóan jó erőkből áll a csapat, mint a Honvéd második együttese.

- Egy olyan csapattal fogunk játszani, amely motivált játékosokból áll, akik be akarják bizonyítani, hogy helyük van az első csapatban, biztos, hogy játsszák majd a focit, nyerni akarnak, de mi is azon leszünk, hogy mindenképpen begyűjtsük a három pontot - szögezte le Vajda Roland.

A találkozó holnap 14 óra 30 perckor kezdődik, és a csapat újra a Rákóczi stadionban fogadja majd ellenfelét.

Címkék: videoton, csapat, rákóczi, sport