Hazai mérkőzéssel folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári Vízilabda Klub. Mindkét csapat első győzelmére hajt az idei kiírásban, így minden bizonnyal egy roppant kiélezett, küzdelemes mérkőzést tartogat a két csapat összecsapása.

Újra hazai környezetben ugorhatnak medencébe szombaton a Kaposvári Vízilabda Klub játékosai. Szécsi Zoltán együttese az OB I. 5. fordulójában az UVSE-t látja vendégül a Városi Fürdőben. A kilátogató nézők minden bizonnyal egy harcias csatát láthatnak majd, hiszen mindkét csapat első bajnoki győzelmére hajt. Szécsi Zoltán azt reméli, végre átszakad a gát, és csapata újra megérezheti a győzelem ízét. Úgy véli: az UVSE ellen első sorban a vendégek támadóira kell odafigyelni. 23 dobott góljukból ugyanis 12-t Dávid Zoltán és Tóth Zoltán vállalt magára.

- Alapvetően támadásban árom gólerős játékosuk van, akik közül az egyik nem játszott szerdán, lehetséges, hogy beteg. A Kovács Csatlós Robi, Dávid Zoli és a Tóth Zoli pedig a lövések 70-80%-át el szokták vinni egy meccsen. Rájuk külön oda kell figyelni. Egyébként meg nekünk agresszíven kell támadnunk az ő esetleges M zónájuk ellen - foglalta össze a Kaposvári Vízilabda Klub vezetőedzője.

A kaposváriak közül Tóth Kristóf számára többet jelent majd egy egyszerű bajnokinál a KVK-UVSE mérkőzés. A 20 éves játékos ugyanis nyáron épp a fővárosiaktól igazolt a somogyi megyeszékhelyre.

- Nekem mindenféleképpen presztizs kérdés, mert azért mégis eligazoltam onnan, vagyis fontos a jó szereplés, de ez igaz minden meccsre. Meglátjuk mi történik, de nyerni szeretnénk mindenféleképpen - árulta el a játékos.

Tóth Kristóf négy szezont húzott le az újpestieknél, és távozása óta is figyelemmel követte egykori együttesének játékosmozgásait, így még mindig jól ismeri erősségeiket.

A Kaposvári Vízilabda Klub - UVSE mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Városi Fürdőben. A mérkőzést ezúttal is élőben közvetítjük.

 

Címkék: kvk, vízilabda, meccs, sport