A negyedik fordulóhoz érkezett a C csoport is, a játéknapon sajnos egy súlyosabbnak tűnő sérülés is történt, ezért húsz percet állt a játék. A csoport élén továbbra is az M-Car Bérautó áll.

A Maker Autó-C csoport 3. fordulójának eredményei:

Megmentők-Somogy Sportja All Stars 2-6
Góllövők: Németh, öngól, ill. Varga Z. 3, Varga P., Márton, Czeider.

A mérkőzést végig az esélyesebb Somogy Sportja csapata uralta, Varga Zoltán mesterhármasával biztos győzelmet aratott. Harmadik győzelmükkel a csoport 3. helyére kerültek.

Matracvarázs-M-Car Bérautó 1-4
Góllövők: Vigh, ill. Pápai D. 3, Korcsmár.

A találkozón a tavalyi első osztályban szereplő csapat dominált, több jó egyéni teljesítményt nyújtva győzte le ellenfelét. Pápai Dezső a négy fordulóból háromszor mesterhármast ért el.

Pek-Snack Balatonátúszás-Bárány Fogadó 2-4
Góllövők: Rákosa, Cser, ill. Horváth M. 3, Simon.

Kemény, sok szabálytalansággal tarkított mérkőzésen kerekedett felül ellenlábasán a Bárány Fogadó csapata. Horváth Milán három találatával a maga javára fordította a találkozót.

Igal SE-SIM-Team 2-4
Góllövő: Sárközi 2, ill. László 2, Tabi, Balogh.

Hajtós, küzdelmes mérkőzést láthattunk a két csapat asszisztálásával, melynek végén a magára találó SIM-Team zsebelte be a három pontot. Az Igal fiataljai jól tartották magukat, az utolsó öt percben vesztették el a találkozót.

Adrenalin FC-Royal Fröccs 1-1
Góllövők: Magyar M., ill. Mayer B.

Egy jól eltalált lövéssel szerezte meg a vezetést az Adrenalin, de előnyét nem tudta megtartani, ellenfele egyik helyzetét kihasználva szerzett egy pontot. Egyenlő erők küzdelmében igazságos eredmény született.

A következő forduló (10.05.) párosítása:

17.30: Royal Fröccs-Megmentők

18.15: M-Car Bérautó-Adrenalin FC

19.00: Bárány Fogadó-Igal SE

19.45: SIM-Team-Matracvarázs

20.30: Somogy Sportja All Stars-Pek-Snack Balatonátúszás

Címkék: kispályás, labdarúgó, bajnokság, sport