A negyedik fordulóban is nyert a két élen álló csapat, Nagy Kevin a Pofára SE játékosa most négy találattal járult csapata győzelméhez és már 13 gólnál tart. Egy mérkőzés végkimenetelét nem tudták eldönteni a csapatok, az Orci és a Win-Team megosztozott a pontokon.

A „B csoport” eredményei:

Investment-Pofára SE 2-10
Góllövők: Gallai, Martin, ill. Nagy K. 4, Kolosi 3, Orgyán, Kesztyűs, öngól.

A találkozót mindkét gárda négy mezőnyjátékossal kezdte, az ötödik perc körül egészültek ki, ekkor már 3-0 volt az eredmény. A második játékrész elején visszavett a tempóból a Pofára SE, ekkor kiegyenlítettebb lett a játék. A végjátékra elfáradt az Investment, így ellenfele nyolcgólos győzelmet aratott.

Superbody-Kacsógép 3-2
Góllövők: Egyed, Lengyel, öngól, ill. Kéki 2.

Kiegyenlített, kemény mérkőzést vívott egymással a két csapat. Az előny a második félidő feléig a Kacsógépnél volt, aztán előbb egyenlített, majd a győztes találatot is megszerezte a Superbody legénysége.

Amatőrök 2011- Alibi FC 4-5
Góllövők: Váli 2, Bohár, Kukuly, ill. Széphelyi 3, Weing, Jáger.

A mérkőzésen végig többet támadott az Alibi gárdája, és már 5-2-re is vezettek. Ezután egy kicsit kiengedett a csapat, és az ellenfél feljött egy gólra, de egyenlíteni nem tudott.

Postás SE-Zsiroskönyér FC 2-7
Góllövők: Kocsis, Véber, ill. Czeglédi 2, Heizer 2, Bathó, Éhl, Szalai.

A Zsiroskönyér végig fölényben játszott, a félidőben már 4-1-re vezettek. Bükiék egyértelműen jobbak voltak ellenfelüknél és a negyedik győzelmüket aratták a szezonban.

Orci SE- Win-Team 2010 2-2
Góllövők: Kesztyűs, Falka, ill. Kelemen 2.

Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben még az Orci vezetett 2-0-ra. Az ellenfele mindent megtett a pontszerzésért, és igyekezetüket siker koronázta, mert a végére sikerült kiegyenlíteniük.

A következő forduló (10.04.) párosítása:

17.30: Kacsógép-Amatőrök 2011

18.15: ZsiroskönyérFC-Superbody

19.00: Alibi FC-Investment

19.45: Win-Team 2010-Postás SE

20.30: Pofára SE-Orci

Címkék: kispályás, labdarúgó, bajnokság, sport