A csütörtöki csoportkör után pénteken az elődöntőkkel folytatódott a kazincbarcikai nemzetközi csarnokavató torna. A Fino együttesében nem léphetett pályára Csányi Tamás, aki az első napon hátsérülést szenvedett. A Komarno elleni találkozó három szettben, szoros csata végén dőlt el, a Vegyész elleni helyosztó végére viszont elfogyott az erő a csapatból. A torna legjobb kaposvári játékosának Dávid Zoltánt választották meg.

- A délelőtti mérkőzésen látottakkal elégedett voltam, csak a tapasztalatlanságunknak köszönhetjük, hogy végül vereséget szenvedtünk - kezdte összegzését Demeter György vezetőedző. - A harmadik szettben, 12-ig mi vezettünk, a végén mégis kicsúszott a kezünkből a győzelem. A bronzmérkőzésen az első szettben partiban voltunk a házigazdával, a térfél csere után viszont jelentős előnyt szereztek, amit már nem tudtunk ledolgozni. Itt már kijött a fáradtság a fiúkon. Mindenképpen hasznos, tapasztalatokban és tanulságokban gazdag volt ez a kétnapos torna.

Együttesünk tagjai a hétvégére pihenőt kaptak, a munka hétfőn folytatódik. A Fino pénteken és szombaton Mariborban vendégszerepel majd nemzetközi tornán.


Elődöntő :

Komarno - Fino Kaposvár SE 2-1 (22, -21, 13)
Vegyész – Presov 0-2 (-20, -18)


A 3. helyért:
Vegyész RC-Kazincbarcika - Fino Kaposvár SE 2-0 (23, 19)


Az 1. helyért:
Komárno – Presov 0-2 (-21, -20)

A Don Bosco Kupa végeredménye: 1. Presov, 2. Komárno, 3. Vegyész, 4. Fino Kaposvár.

Címkék: torna, nemzetközi, fino, sport