A Kaposvári Rákóczi csapata remek rajtott vett a harmadosztályban, hiszen három meccsből hármat megnyertek, amiben a bajnokesélyes Győri ETO legyőzése is benne volt. Így nem csoda hogy remek a hangulat a csapat háza táján.

De nem lehetnek nyugodtak Házi László fiai, hiszen a Csorna csapata igen rutinos kerettel, több élvonalbeli játékossal érkezik szombaton. a felkészülés pedig nem egyszerű.

"Ilyenkor azt tudjuk csinálni, hogy elkezdünk kutakodni a Youtube-on. Megnézzük, hogy mit vágott össze róluk a vezetőedzőnk, Házi Laci, mivel ők is háromból hármat nyertek, vélhetően rosszak biztos nem lesznek." - árulta el a felkészülés módszerét Jovánczai Zoltán.

A Csorna ugyanúgy három mérkőzést nyert, mint a Kaposvár, ezért a vendégek igen szoros találkozóra számítanak.

"Igazából a héten láttuk őket videón, és azt láttuk, hogy nem hiába nyertek három meccset, közte egy rangadót. Fiatal masszív csapat, úgyhogy nehéz mérkőzésre számítunk. Játszottam már Kaposváron többször, nagyon örülünk, hogy olyan pályán focizhatunk végre, ahol nem hullámos még a levegő is. Egy jó mérkőzésre számítok és győzzön a jobb." - tette hozzá a Csorna SE játékosa, Weitner Ádám.

A mérkőzés szombaton 17 óra 30 perckor kezdődik, amit internetes oldalunk percről-percre közvetít.

Címkék: Csorna, stadion, mérkőzés, Rákóczi, labdarúgás, sport