A legkisebbeknek kiírt verseny ezúttal is nagy népszerűségnek örvendett, de a szervezők az idősebbekre is gondoltak. Három családi kategóriában a felnőttek is közösen mozoghattak egyet a gyerekekkel.

Izgatottan készültek a gyerekek a Ma-Vik Triatlon Klub legutóbbi rendezvényére. Sokaknak ugyanis ez volt életük első sportversenye. A kicsik mellett ráadásul a szülők is megismerkedhettek a duatlon sportág szépségeivel.

Az augusztus 20-i viadal nagy múltra tekint vissza, amely iránt évről-évre egyre többen érdeklődnek. A gyerekek és szülők mellett ráadásul a nagyszülőket is szerették volna megmozgatni a szervezők.

- Több kategóriában indulnak, 2013-as a legkisebb és így megyünk felfelé, amíg az iskolás kort el nem érik a gyerekek, illetve három családi váltóban is hirdetünk eredményt. Egy nagyszülő, egy felnőtt és egy unoka kategória, ez a legújabb, aztán van két gyerek, egy felnőtt, illetve két felnőtt és egy gyerek kategória - foglalta össze Böröczi Viktória.

Aki szeretne gyermekével részt venni az egyesület következő duatlon versenyén, annak sem kell sokat várnia. Szeptember 11-én ugyanis újabb viadalt szervez a Ma-Vik Triatlon Klub.

Címkék: duatlon, viadal, gyermek, sport