A fiúk a harmadosztályú NK Hotiza otthonában győztek 2-1-re Kollega és Kozics góljával, és a látottak alapján a nagyobb különbségű siker sem lett volna meglepő.

Csapatunk győzelmi célokkal lépett pályára újabb edzőmeccsén, és az első félidőben, Kollega fejesével sikerült megszerezni a vezetést. A Rákóczi a szünet után növelte előnyét, miután Kozics egyéni akció végén, két védőt is kicselezve, 13 méterről a kapuba talált. A folytatásban Hampuk büntetőt hibázott, az időnként durván futballozó házigazda pedig szépíteni tudott.
Újabb próbajátékos mutatkozott be együttesünkben: a jobb oldali védő Bagó Patrik a Paks II. gárdájától érkezett, és ezen a találkozón tesztelte a szakmai stáb.

NK Hotiza - Kaposvári Rákóczi 1-2 (0-1)

Rákóczi: Somodi - Bagó, Lakatos, Havas, Hadaró - Pintér A., Nagy K. - Kollega, Jovánczai, Házi B. - Hujber. Csere: Gyenes - Vadas, Havas, Petrók, Müllerlei - Márton, Godzsajev - Bagó, Zsivóczky, Kozics - Hampuk. Vezetőedző: Házi László.

Házi László: "Ma a győzelem volt a célunk, és örülök, hogy a srácok megvalósították, amit kértem tőlük. Az eredmény nem tükrözi hűen a látottakat, lényegében mindenben a szlovének fölé nőttünk a pályán. Sok helyzetet kidolgoztunk, de ki is hagytunk, szerintem a négy gólos különbség lett volna a reális. Sok minden visszaköszönt az elvégzett munkából, de sajnos ismét olyan gólt kaptunk, amit nem lett volna szabad."

Csapatunk szombat 11 órakor, a városi sportcsarnok mögötti pályán, a Nagykanizsa ellen játssza majd újabb előkészületi mérkőzését.

Címkék: előkészül, próbajáték, NB III., Rákóczi, Kaposvár, sport