Kollega Krisztián leigazolásáról már korábban beszámolt a csapat. A harminc esztendős, saját nevelésű játékos tízéves kitérőt követően Ajkáról tért vissza hozzánk. A szintén ajkai Horváth Attila viszont mégsem jön Kaposvárra. Ugyancsak a Rákócziban nevelkedett a 17 éves Vajda Roland, aki az elmúlt három évben a Budapest Honvédban játszott. Az ezüstérmet szerző U19-es csapat mellett az NB III-ban is bemutatkozott.

Hujber Tamás (21) támadó és Pintér András (22) védekező középpályás az MTK együtteséből érkeztek kölcsönbe egy évre. Hujber az előző szezonban öt NB I-es és 31 NB III-as mérkőzésen lépett pályára, utóbbiakon 11 gólt szerzett. Pintérnek két NB I-es meccse van még a 2013/14-es szezonból. Az elmúlt évadban az NB III-as csapatban 29 meccsen szerepelt és egy gólt szerzett.

null

Havas Attila (20) és Zsivóczky Péter (20) a Ferencváros utánpótlásából jött a Rákócziba. Havas a védelem tengelyében érzi jól magát, az elmúlt félévet Monoron töltötte, ahol az NB III-as gárda stabil embere volt. Zsivóczky – aki már gól is szerzett a Kozármisleny ellen – támadó középpályás poszton szerepel. Az NB III Nyugati csoportját megnyerő Ferencváros II. együttesében játszott a tavaszi szezonban.

A védelem bal oldalán vár bevetésre Müllerlei Szabolcs (27). Ő az elmúlt tavaszon a másodosztályba feljutott szegedi NB III-as együttesnek volt tagja, ahová a szintén harmadosztályú Erzsébeti SMTK-ból igazolt.

A következő felkészülési mérkőzést július 27-én szerdán 18 órakor játsszuk a szlovén harmadosztályú NK Hotiza együttesével Muraréven.

Címkék: igazolás, rákóczi, foci, sport