A portugál-magyar meccsen sem lesz hiány somogyi drukkerekből, kaptunk is tőlük pár fotót, hogy az itthon maradtak is érezzék, milyen a hangulat odakint.

A beszámolók szerint nagyon meleg van, de már most több mint tízezer magyar szurkoló várja, hogy elkezdődjön a csapat utolsó csoportmérkőzése.


köszönjük a fotókat Filipovics Tamásnak!köszönjük a fotókat Filipovics Tamásnak!köszönjük a fotókat Filipovics Tamásnak!köszönjük a fotókat Filipovics Tamásnak!köszönjük a fotókat Filipovics Tamásnak!
köszönjük a fotókat Filipovics Tamásnak!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A magyar csapat az esti meccs eredményétől függetlenül továbbjutott, de azt még nem tudni, hogy hányadik helyen. Ez fog kiderülni a ma esti találkozó után.


A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.
A szurkolói fotókat Pintér Lászlónak köszönjük; a válogatottról pedig Illyés Tibor/MTI készített felvételeket.
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az MTI tudósítása szerint ezek a várható kezdőcsapatok:

Magyarország: Király Gábor - Lang Ádám, Juhász Roland, Guzmics Richárd, Korhut Mihály - Pintér Ádám, Elek Ákos - Lovrencsics Gergő, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám

Portugália: Patrício - Vieirinha, Pepe, Carvalho, Eliseu - Mario, Moutinho, William Carvalho, Andre Gomes - Nani, Ronaldo

Címkék: Lyon, Európa-bajnokság, Magyarország, válogatott, sport