Márton Lili Budapesten a Danza Kupán 4/1. helyezést ért el lány szólóban. Ugyanebben a kategóriában Szentlőrincen 12/5. lett. Párjával, Landi Dominikkal 3/2. lett Budapesten, míg Szentlőrincen 12/3.

Balassa Bíbor Budapesten, lány szólóban 4/2. helyezést ért el, míg Szentlőrincen 12/2. lett. Párjával, Deng Jiakunnal a 12 fős népes mezőnyben megnyerték a versenyt.

Landi Lolita Budapesten lány szólóban 3/1. helyezést ért el, kűrjéért pedig arany minősítést kapott. Szentlőrincen lány szólóban szintén 1. lett 13 versenyzőből, míg egyesületünk másik junior lány szólója, Szabó Ráhel ugyanebben a kategóriában 2. lett. Stáb Eliza 5/1. lett lány szóló Újonc kategóriában Horváth Ákos-Horváth Adél a dobogó 3. fokára állhatott ezen a versenyen.

Bódis Botond- Kiss Flamina Szentlőrincen gyerek II. korosztályban (7,5 évesen a 10-11 évesek ellen ) standard táncokból 5/2., latin táncokból 7/3. helyen végzett.

Draskovics Gergő-Fock Dorottya Székesfehérváron a 10tánc Ranglistán 9. lett, ezzel a Junior 10tánc Ranglistán a 7. helyen állnak Standardből 12 párosból bejutottak a döntőbe és 5. helyen zárták a napot. Szentlőrincen standard táncokból 14/7. helyet szerezték meg, épphogy lecsúszva a döntőről. A Junior Latin Ranglistán jelenleg a 7 helyen állnak.

Draskovics Dániel- Varga Bianka Székesfehérváron latin táncokból 18/5. lett, felnevezve felnőttek közé standardből 10/6. Szentlőrincen standard táncokból 10/5., latin táncokból 12/6. helyezést értek el.

Közben a Látványtánc Országos Bajnokság is lezajlott Budapesten, ezen a héten az "A" kategóriás versenyzők izgulhattak. Kovács Péter-Kovács Kíra elhozták a bajnoki címet Ügynökök című koreográfiájukkal, mely a zsűri különdíját is megkapta. Biczó Lili szintén hozott egy aranyat Take me to Church című modern táncával.

A formáció, az előzőhöz képest nagyon magas pontszámmal a 2. helyen végzett. Nevezi Virág csupán egy éve táncol, de a Területi kvalifikáció során felsorolták "A" kategóriába, a legjobbak közé, ahol 8/7. helyen végzett.


Néhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokrólNéhány fotó a tehetséges fiatalokról
Néhány fotó a tehetséges fiatalokról
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Tanárok és felkészítők:

Bódis-Nagy Katinka
Márton-Baksay Orsolya
Kovácsné Nagy Zsófia
Filotás Márk

Címkék: táncstúdió, bódis-nagy katinka, sikerek, sport