A Kaposvári Vízilabda Klub honlapjának tájékoztatása szerint: a csapathoz érkezik Varga II. Zsolt, aki Szegedről igazolt át. Csatlakozik a KVK-hoz Pataki Gergely: a Debrecen eddigi centere lényegében visszatér a Kaposvárhoz, hiszen korábban már játékosunk volt. Tóth Kristóf, a 2014-ben világbajnoki címet szerző U18-as magyar vízilabda-válogatott tagja az UVSE-ből, Hegedüs Bence pedig a Szentesből írt alá klubunkhoz.

Négy saját nevelésű játékossal (Szabó Marcell, Nemes Balázs, Németh Botond, Németh Levente) is bővül a keret, akik már a 2015/2016-os szezonban is játéklehetőséget kaptak az OB I. bajnokságban.

A keretből távoznak: Albert Barnabás, Mihailo Parezanovic, Nikola Nikolov

A következő szezonban a Kaposvár minimális célja a legjobb 8 közé jutás a bajnokságban, de szeretnének a legjobb 6 csapat közé kerülni.

A Kaposvári Vízilabda Klub 2016/2017-es kerete:

Kapusok: Krémer Balázs, Szabó Marcell, Nemes Balázs

Mezőnyjátékosok: Kovács Olivér, ifj. Berta József, Juhász-Szelei Norbert, Vindisch Ferenc, Sántavy Máté, Pataki Gergely, Palotás Samu, Dobos Dávid, Polovic Krisztián, Hegedüs Bence, Tóth Kristóf, Varga II. Zsolt, Németh Botond (ifi), Németh Levente (ifi)

Vezetőedző: Szécsi Zoltán

Segédedző: id. Berta József

 

Címkék: Szécsi, igazolás, KVK, bajnokság, Kaposvár, sport