A játéknap első mérkőzésén a Megmentők gárdája alaposan meglepte a Somogy Sportja All Stars csapatát. Az első félidőben meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben egyenlített ellenfelük, majd a vége előtt két perccel a győztes találatot is megszerezték. A Megmentők gárdája végig hősiesen védekezett, több nagy helyzetük is volt, így pontszerzésük nem lett volna érdemtelen.

A következő mérkőzésen a Partner Kisáruház csapata négy gól különbséggel győzte le az Investment gárdáját. Nagy meccset vívott egymással a Lechler Autófesték és a Kaposgép gárdája. A mérkőzés jelentős részében a Kaposgép csapatánál volt az előny, egy esetben háromgólos előnyben is voltak. A mérkőzés végén viszont feljött ellenfelük és így a hajrá percei izgalmasra sikeredtek.  

A következő meccseken a Zsíroskönyér gárdája a Monster Eagles, míg a Pofára SE, a Postás ellen gyűjtötte be a bajnoki pontokat.

A nap utolsó mérkőzésén, a nagyon motiváltan játszó WIN Team szerzett vezetést a Lakics Kft. ellen. A gólon kívül még több nagy helyzetet is kialakítottak, de az ellenfél kapusa nagyon jól védett, így nem nőtt a különbség. Később a másik oldalon sikerült a hálóba találni, de ez nem szegte a WIN Team csapatának kedvét és a vége előtt öt perccel már ismét náluk volt az előny. A megszerzett gólelőnyt a végéig már meg is tartották, így győzelmükkel a tavasz eddigi legnagyobb meglepetését okozták.  

A Meiszterics Autósiskola Kupa 17. fordulójának eredményei:

Somogy Sportja All Stars-Megmentők 2-1
G.: Kovács Z. 2 ill. Csólig

Partner Kisáruház-Investment 6-2
G.: Nógely 2, Horváth M, Horváth R, Horváth N, Hosszú B. ill. Jankó 2.

Lechler Autófesték-Kaposgép 4-5
G.: Lörincz E. 2, Lörincz P, Balog ill. Szliczki J. 2, Böröcz, Nagy V, Fokvári.

Zsíroskönyér FC-Monster Eagles 5-1
G.: Valenta 2,, Szuhánszky, Kővári, Czeglédi ill. Horváth Á.

Postás SE-Pofára SE 1-4
G.: Golita ill. Fónai 2, Kovács, Fésűs, Nagy K.

WIN Team-Lakics Kft. 2-1
G.: Harnos, Becsei ill. Babai.

A következő forduló (05.17.) párosítása: 17.00 Megmentők-Win Team, 17.45 Kaposgép-Partner Kisáruház, 18.30 Pofára SE-Somogy Sportja All Stars, 19.15 Monster Eagles-Leshler Autófesték, 20.00 Lakics Kft-Zsíroskönyér FC, 20.45 Postás SE-Investment.

Címkék: Autósiskola, meiszterics, kispálya, Kupa, sport