Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártam és nem tudtam elvégezni a munkát, amit akartam – ezzel indokolta röviden lemondását a Bb1.hu kérdésére Szrecsko Szekulovics, aki a szezon elején tért vissza Magyarországra, mint kiderült, csak rövid időre.

A szerb tréner a Szedeák elleni hazai vereség után szinte azonnal közölte döntését. A Bb1.hu megkeresésére kifejtette, a külső körülmények is ellenük dolgoztak, a sok sérülés miatt nehéz volt a dolga.

Nem működik jól a csapat, három mérkőzést veszítettünk zsinórban. Sajnos az edzéseken sem tudtam rendesen dolgozni, annyi a sérült, hogy nyolc játékosnak tartottam foglalkozásokat. Így nem volt értelme a munkának. Hangsúlyozom, senkivel nem volt problémám, korrekt volt a viszonyom a játékosokkal, a klubvezetéssel is normálisan megbeszéltünk mindent. De nem látom értelmét a továbbiaknaktette hozzá Szekulovics.

Még kérdés, hogy ki lesz Szekulovics utódja.
Még kérdés, hogy ki lesz Szekulovics utódja.

A magyar bajnokságban megváltoztak a szabályok, ami szintén nem nekünk kedvezett, mindenhol több lett a légiós, ráadásul a honosított játékosokra, amilyen Jancsikin volt tavaly, szintén nem számíthattunk. Csalódott vagyok, de ez van, tovább kell lépni. Most pakolunk, holnapután indulok vissza Szerbiába. Hogy hol folytatom, még nem tudom, ha lesz ajánlatom, majd döntök. Ha úgy adódik, természetesen Magyarországra is szívesen visszatérekmondta búcsúzóul a Falcóval annak idején magyar bajnoki címet szerző tréner.

Címkék: szrecsko, szekulovics, Kaposvári KK, kosárlabda, sport