A helyezéseket tekintve rangadónak ígérkezett a Zalakomár kaposvári vendégjátéka az NB III-as férfi asztalitenisz bajnokság 8. fordulójában. A somogyiak a második, míg a vendégek a harmadik helyről várhatták az összecsapást.

- Kellemetlen, szemcsés játékot játszanak. Alkalmazkodnunk kell, meg kell a biztos poénokat csinálnunk, úgyhogy nem lesz egyszerű mérkőzés, szoros mérkőzésre számítok, hazai győzelemmel - mondta Okos Balázs, a Kaposvári AC játékosa.

Az utóbbi időben rendre szoros párharcokat vívott egymással a két csapat. A Zalakomár igyekezett ezúttal is megnehezíteni vendéglátója dolgát. A körülmények azonban nem nekik kedveztek, mivel csak tartalékos kerettel tudtak elutazni Kaposvárra.

- Az egyik játékosunk éppenséggel agyi infarktust kapott, de hála Istennek kisebb lefojású volt, tehát enyhébb lefolyású, tehát komolyabb baja nem lett, de kórházban van most is. Egy másik játékosunk, aki játszott volna munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott eljönni, úgyhogy erősen tartalékosak vagyunk, szóval a tisztes helytállásban bízunk - tette hozzá Tóth Róbert, a Zalakomár SE csapatából.

A remek napot kifogó kaposváriak végül fölényes győzelmet arattak. Már a párosok után 2:0-s előnyre tettek szert, amit az egyéni körökben még tovább növeltek. A Márton János, Dani Róbert, Major Ferenc trió négy, Bükfa András pedig egy győzelmet könyvelhetett el. Így egy pillanatig sem volt kétséges, hogy ki nyeri a találkozót; a vége 15:3 arányú kaposvári győzelem lett.

Címkék: Kaposvári AC, asztalitenisz, bajnokság, sport