A kaposváriak a Challenge Kupában a horvát Mladost Kastela otthonában lépnek pályára, és szeretnék győztesen elhagyni a játékteret. Felvezetésünk első részében a bajnoki címvédő egyik legrutinosabb játékosát és az egyik legnagyobb reménységét kérdeztük az esélyekről. 

- A hétfő délutáni edzés előtt tartottunk videózást, amikor is a Kastela csapatának játékát elemeztük ki - árulta el Bagics Balázs csapatkapitány. -  Az mindenesetre biztos, hogy fizikálisan egy elég magas csapatról van szó, akik a látottak alapján keveset hibáznak. Ugyanakkor jó szervákkal és fegyelmezett, stabil játékkal, én úgy gondolom, hogy idegenben is meg lehet verni a horvátokat. A csapatunkban mindenki egészséges, nincsenek sérültek, úgyhogy én nagyon bizom abban, hogy egy értékes győzelemmel térünk majd haza.

null

- Kíváncsian várom a mérkőzést - tette hozzá az utánpótlás válogatott Bögöly Gábor. -  Láttuk már ezt a csapatot pár éve játszani, és a mai nap videón is megnéztük őket. Nem rossz csapat, semmiképpen sem szabad lebecsülni őket. Főleg a hazai pálya szól most mellettük, de ha ésszel és higgadtan játszunk nem lehet probléma győztesen eljönni tőlük.

A találkozó szerdán 19 órakor kezdődik a horvát bajnok otthonában, a visszavágót pedig a jövő csütörtökön játsszák majd a városi sportcsarnokban.

Címkék: Kastella, Challenge Cup, Fino Kaposvár, sport