A játéknap első mérkőzésén a Megmentők gárdája már 2-0-ra vezetett az Investment elleni nyitómeccsen, akik még az első félidő végén fordítottak, majd a második játékrészben biztosan nyerték a találkozót. A folytatásban jó meccset játszott egymással a Partner Kisáruház és a WIN Team gárdája, melyen előbbi végig vezetve nyerte a sportszerű találkozót.

A nap harmadik meccsén két feljutó gárda találkozott egymással. Ennek megfelelően küzdelmes meccset hozott rangadójuk, melyen a Somogy Sportja végig vezetve nyerte a Postás elleni találkozót. A nap legsimább győzelmét a Zsíroskönyér gárdája aratta a Guargumi elleni fölényes hatgólos sikerével.

Kétségkívül a nap meccsét vívta egymással a Kaposgép és a Lakics Kft. gárdája. A mérkőzés kemény, de sportszerű küzdelmet hozott, melyen felváltva kerültek veszélybe a kapuk, de a kapusok kiváló teljesítményének is köszönhetően, végül gól nélküli döntetlennel végződött a találkozó. A nap utolsó meccsén még vezetett a Monster Eagles gárdája a Pofára SE ellen, akik viszont hamar fordítottak és végül simán nyerték a találkozót.

A Meiszterics Autósiskola Kupa 1. fordulójának eredményei:

Investment-Megmentők 6-3

G.: Martin R. 2, Varga Gy, Bank Sz, Wágner 2 ill. Kujbus, Sipos, Csólig.

Partner Kisáruház-WIN Team 5-3 

G.: Horváth M. 2, Sági J. 2, Horváth N. ill. Harnos 3

Somogy Sportja All Stars-Postás SE 3-2

G.: Varga T. 2, Czeider ill. Golita, Obbás

Guargumi-Zsíroskenyér 1-7

G.: Kéki ill. Kővári 3, Éhl 2, Rébay, Rákosa

Kaposgép-Lakics Kft. 0-0

Monster Eagles-Pofára SE 2-4

G.: Kurucz, Heizer ill. Fésűs, Fónai, Teruzzi, öngól.

A következő forduló (09.08.) párosítása: 17.00 Megmentők-Kaposgép, 17.45 Lakics Kft-Guargumi, 18.30 Somogy Sportja All Stars-Monster Eagles, 19.15 Zsíroskönyér FC-Partner Kisáruház, 20.00 WIN Team-Postás SE, 20.45 Pofára SE-Investment.

Címkék: Autósiskola, Kupa, Meiszterics, kispálya, sport