Akárcsak a versenyeken, az edzéseken is igyekszenek a maximumot kihozni magukból a Team Kaposvár versenyzői. A látványtáncos lányok legutóbb a balatonfüredi látványtánc Európa-bajnokságon vettek részt, ahol sikert-sikerre halmoztak. Meiszterics Júlia és Berzsán Mercédesz ezüst, Szerb Kata és Szikra Flóra pedig egyéniben és csoport produkcióban is aranyérmet szerzett a kontinensviadalon.

- Szerintem viszonylag jól szerepeltünk. Egyéniben most másodszor indultam ebben az évben. Az Európa-bajnokságon második helyezést értem el és ezen kívül indultam még három csapatban is. Ott az egyikkel másodikok lettünk, egy másikkal az elsők lettünk, a harmadik csapattal pedig A kategóriában szintén elsők lettünk - foglalta össze Szikra Flóra.

A látványtáncosok az Európa-bajnoki szereplésükre a Hajlakk című koreográfiájukkal tették fel a koronát. Az A kategóriában induló produkciójukkal a zsűri és a nézők tetszését is elnyerték, így teljesen megérdemelt volt újabb első helyezés.

Egy ilyen impozáns eredménysor után érhető, hogy a Team Kaposvár edzője, Farkas-Balázs Barbara is elégedett volt a látottakkal.

A komoly megmérettetések után egy kis pihenésre marad idejük a látványtáncosoknak. Szeptembertől pedig ismét a felkészülésé lesz a főszerep, no meg persze az új koreográfiáké.

Címkék: team, kaposvár, sport