Az elmúlt évekhez hasonlóan most is Marcaliban startolt az I.MCM Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság. A nem éppen verőfényes napsütésben megrendezett versenyre idén 36 páros nevezett, akik nem kevesebb mint 70 mérkőzést játszottak, hogy eldöntsék, kik lesznek a Marázplast kupa legjobbjai.

Az egész napos verseny során elsőként a férfiak mezőnyében hirdettek győztest a szervezők, ahol a Gyöngyösi Zoltán - Mánfai Balázs páros zárt az élen.

Természetesen a gyakorlott röplabdázók sem hiányozhattak az évadnyitó versenyről. Rák Rebeka, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB1-es együttesének csapatkapitánya, a nemrég junior bajnoki címet szerző öccsével, Vincével nevezett a tornára. És ha már elindultak, meg sem álltak a vegyes párosok döntőjéig.

A Rák testvérpárnak pedig meg kellett elégednie a második hellyel, miután a fináléban kikaptak a Győrbíró Kamilla - Farkas Ádám alkotta duótól. A hölgyeknél pedig a Vajda Evelin – Schrauff Júlia alkotta páros nyakába került az aranyérem. Folytatás július 11-én a balatonlellei Napfény Strandon.

 

Címkék: Kaposvár, strandröplabda, szezon, Somogy, sport