Az ifi csapatok kemény ütközetei után, ismét a röplabdázásé volt a főszerep a Kodály Iskola tornatermében. Ezúttal a sportág iránt érdeklődő fiatalokat várták a Kaposvári Röplabda Akadémia edzői egy közös táborozásra, amelyre idén is változatos programokkal készültek a szervezők.

- Ezen a héten 17-en vagyunk, a következő héten 24-en leszünk. Próbálunk minél változatosabb programokat csinálni. Nem csak teremben röplabdázunk, bár igazából ez a fő profil. Emellett voltunk a Balatonon, ott is strandröplabdáztunk, a Desedára fogunk menni biciklivel, ott is a strandröplabda kap főleg szerepet, illetve voltunk a virágfürdőben is - mondta Németh Ferenc, a Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE edzője.

Ezek mellett pedig különböző ügyességi játékokkal is készültek a szervezők, így tényleg mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebb elfoglaltságot. A legnagyobb sikert azonban a strandröplabda aratta.

null

- Nagyon tetszik és nagyon sok élményt gyűjtöttünk a pár nap alatt is. Tegnap kint voltunk a Balatonon, strandröpiztünk és nagyon jó volt - válaszolta Sipos Lili.

A gyerekek az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem és a Fino Kaposvár röplabdázóival is együtt sportolhattak, ami nem csak nekik volt hatalmas élmény.

null

- Nagyon ügyesek. Van egy-két olyan lány akiből szerintem előbb vagy utóbb a felnőtt csapat meghatározó játékosa lehet, szóval nagyon jól érzem magam - tette hozzá Hanga Bence, Fino Kaposvár junior bajnok játékosa.

A Kaposvári Röplabda Akadémia tábora ezzel még koránt sem ért véget, hiszen a héten a Munkácsy Mihály Gimnázium tornatermében várják a sportág iránt érdeklődő fiatalokat a szervezők.

Címkék: Kodály, Munkácsy, tábor, 2015, röplabda, Kaposvár, sport