A Pomeg ABC zsinórban elért ötödik bajnoki címe után leginkább már csak az volt kérdéses, hogy melyik együttes szerzi meg a harmadik helyet. Erre a Justina Cukrászdának és az Izomláz csapatának volt még esélye a forduló előtt. Utóbbi együttes ezért mindent meg is tett a Kramár és Társa elleni mérkőzésen.

A nagy hőségben megrendezett találkozón végig aktívabbak voltak az Izomláz játékosai, ami gólokban is megmutatkozott. Bartha meg sem állt három találatig, csapata pedig hatot rámolt be a nyolcadik helyen tanyázó Kramár és Társának, így magabiztos, 6-2-es győzelmet arattak. A harmadik helyhez azonban ez is kevés volt, mivel a Jusztina Cukrászda most sem hibázott.

- Hála Istennek az utolsó három forduló előtt egy jó kapust, meg két fiatalabb játékost, úgyhogy bíztunk benne, hogy ez a meccs meglesz, de sajnos a tegnapi meccsnek köszönhetően negyedikek lettünk, mert a Jusztina nyert a Postás előtt - mondta Kató Tamás, az Izomláz csapatvezetője.

Az Izomláz csapatának így maradt a negyedik hely. Azt azonban már most is tudják, hogy a következő szezonban miben kell javulniuk.

- Egész évben jól játszott a csapat, sajnos a közepes meg a gyengébb csapatok ellen vesztett pontot a csapat, úgyhogy ezért lettünk negyedikek és nem harmadikak - tette hozzá Kató.

A Kramár és Társa újonc csapatként vágott neki az idei bajnokságnak és sikerült is kiharcolniuk a szezon előtt kitűzött céljukat.

- Igazából lejöttünk egy jót focizni, ez volt a fő cél. Nem bajnokság nyerési célokkal indultunk, hanem, hogy a barátokkal összejöjjünk, együtt focizzunk egyet - válaszolta Boros Gergely, a Kramár és Társa csapatából.

A forduló legnagyobb nyertese a Bombardier volt, hiszek ők hat ponttal lettek gazdagabbak, miután az elmaradt mérkőzésükre is megkapták a pontokat. Ők az ötödik pozícióban fognak végezni. Győzött a Kacsógép csapata is, miután 5-2-re verték a CD-Box alakulatát.

Címkék: záró, öregfiúk, kispálya, sport