Hiába védett elsőre hatalmasat Papp Richárd, a mezőcsokonyaiak kapusa, másodszor már nem hibázott a hetesiek csatára. Heizer találatával azonban még nem ért véget a gólgyártás a megye II. hétvégi rangadóján. 1-1 után ismét a Mezőcsokonya ragadta magához a vezetést.

Huszár nagyszerű ütemben ugratta ki a jobb szélen Rofrics Rolandot, akinek a beadására Nógely érkezett, és öt méterről a kapufa pofozta a labdát. Úgy tűnt tehát, hogy meglehet a győzelem a hazaiaknak, ehhez azonban volt még egy szavuk a hetesieknek.

Az utolsó előtti percben egy szöglet után Heizer elé került a labda, aki egy szép mozdulattal kilőtte a hosszú alsót, amivel megszerezte önmaga és a csapata második gólját. Ez pedig egyben a végeredményt is jelentette.

- Egy hajtós, küzdelmes mérkőzés volt. Sajnos az utolsó percben bekapott góllal kiegyenlített a Hetes. Igyekszünk a szezon végén odaérni a második helyre, ezzel sajnos nem a mi kezünkben van a sorsunk, a többi meccstől is függünk, de mindent megteszünk azért, hogy a második helyet elérjük - árulta el a mezőcsokonyaik játékosa, Sólyom Gábor.

A második hely megszerzéséhez mindkét csapatnak szüksége lett volna a győzelemre, de a döntetlennek inkább a vendégek örülhettek.

- Szerintem egy kiegyenlített mérkőzés volt, ahol mind a két csapat nyerhetett volna. Úgy gondolom, hogy mi is és a Mezőcsokonya is. Szerintem egy igazságos döntetlen lett a vége, igaz, hogy az utolsó percben ki tudtunk egyenlíteni, így még mindig megvan az esélyünk a második helyre, vagy a harmadikra úgyhogy mindig küzdünk még az utolsó két fordulóban. Jövőhéten megyünk Kadarkútra nem lesz egyszerű, de megpróbálunk ott is győzelemre játszani - mondta a Hetes Vikár SC vezetőedzője, Juhász András.

Két körrel a vége előtt tehát továbbra is őrzi második helyét a Hetes Vikár SC, így sok múlhat majd azon a bizonyos Kadarkút elleni következő mérkőzésen. Folytatás az előttünk álló hétvégén.

Címkék: mezőcsokonya, hetes, meccs, sport