Utoljára léptek asztalhoz a Kaposvári AC női ping-pongosai a 2014/2015-ös bajnoki kiírásban. Kátainé Váradi Gyöngyi együttese a záró fordulóban a Tolna gárdáját látta vendégül. A kaposváriak részéről a mérkőzésnek nem volt különösebb tétje, mivel az ötödik helynél sem előrébb, sem hátrébb nem végezhettek már. Kedvező előjelekkel várhatták a hazaiak az összecsapást, hiszen idegenben sikerült legyőzniük ellenlábasukat a bajnokság korábbi szakaszában.

- Ott csak az elsőszámú játékosuk tudott ellenünk meccset nyerni, a többiek nem nyertek partit. Most nem tudom a pillanatnyi forma mit fog mutatni, de ha szoros mérkőzésen is, egy 10:8-at, de szeretnénk mi győzedelmeskedni - mondta Kátainé Váradi Gyöngyi, a Kaposvári Asztalitenisz Club edzője.

A táblázaton egy hellyel a kaposváriak mögött álló vendégek szintén egy nagyon szoros mérkőzésre számítottak.

- Döntetlen közeli eredmény lesz, most nagyobb valószínűsége lesz annak, hogy a Kaposvár nyer, mint mi, de nem lesz nagy különbség - válaszolta Majzik Tamás, a Fastron AC Tolna vezetőedzője.

A párosokat követően 1:1-re állt a párharc, ám az első, valamint a harmadik körben 3:1 arányban jobbnak bizonyult a hazai csapat. A négy egyéni körből ugyan kettőt döntetlenre tudott hozni a Tolna, ám a hazaiak győzelmét ez nem veszélyeztette, és végül 11:7-es kaposvári diadallal zárult az összecsapás.

A KAC-nál Fekete Zsuzsanna és Körmendi Orsolya három-három, Baksa Ivett, valamint Magyarcsik Laura két-két mérkőzést tudott megnyerni. A kaposvári lányok ezzel a győzelemmel, 18 ponttal az ötödik helyen zárták a bajnokságot.

Címkék: utolsó forduló, Kaposvári AC, bajnokság, sport