Nincs könnyű helyzetben a Kaposvári KK vezetősége. Mint ismert, a csapatot az elmúlt években a rájátszásba vezető Fekete Ádámot jogerősen letöltendő fogház-büntetésre ítélték halálos közúti baleset okozásáért, és bár nyilván a megelőző hónapokban felkészült erre a lehetőségre a klub, mégis nehéz lesz pótolni a trénert - írja a bb1.hu.

Monok Tibor ügyvezető a portálnak elmondta: olyan edzőt, aki úgy ismeri belülről a kaposvári viszonyokat és olyan szerves része a helyi kosárlabdának, mint Fekete Ádám, nem találnak másikat, ezért kívülről érkező edzőt keresnek a csapat mellé. Jelöltek már vannak és beszéltek is velük, de egyelőre nincs utód.

Az utód megtalálása a jövő évi játékosállomány miatt is sürgető, hiszen, mint Monok elmondta, egy új keret, esetleg új stílus kialakításában már az új vezetőedzőnek kell elkezdeni a munkát. Ugyanakkor van egy mag, amely adott, hiszen a kulcsemberek közül Hendlein Roland és Fodor Márton is élő szerződéssel rendelkezik, a légiósok közül is van, akit mindenképpen megtartanának – de ehhez is szükséges, hogy minél előbb összeálljon a szakmai stáb.

Címkék: bb1.hu, Monok Tibor, Fekete Ádám, edző, Kaposvári KK, sport