Feszült várakozás előzte meg a hétvégi Toponár-Mezőcsokonya megye kettes labdarúgó bajnokit, pedig igazi tétje inkább csak a vendégek számára volt az összecsapásnak, ha megszerették volna őrizni második helyüket a tabellán.

A fiatalokkal teletűzdelt toponáriak a tabella 11. helyéről vághattak neki a mérkőzésnek és a két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján, már egy szoros mérkőzéssel is megelégedtek volna.

A mérkőzésen végül nem borult a papírforma. Igaz, Nógely lövése még pont elgurult a kapu előtt a 3. percben, négy perccel később már megzörrent a toponáriak hálója: egy szép beadásra Lóki Péter érkezett a legjobb ütemben, amivel hamar magához ragadta a vezetést a Mezőcsokonya.

Ezt az előnyt pedig a folytatásban is igyekeztek tartani a vendégek, ráadásul az 50. percben Huszár Csaba révén már két góllal mentek. Erre már végképp nem volt válasza a toponárnak, így a Mezőcsokonya győzelemmel készült a Kadarkút elleni rangadóra.

Győzelemmel folytatta szereplését a bajnok Magyaregres is, miután 3-0-ra megverték a barcsiakat. A második helyért küzdő csapatok közül a hetesieknek is sikerült elhozniuk a három pontot a Juta otthonából, míg a Kadarkút 3-3-as döntetlent játszott a Zákány otthonában.

Folytatás az előttünk álló hétvégén.

Címkék: Mezőcsokonya, Hetes, Toponár, megye, sport