Immár negyedik alkalommal rendezett mountain bike viadalt Kaposváron a Seven Hills Sport Club és a Tuttibringa kerékpárüzlet. A szervezők legfőbb célja ezúttal is a sportág népszerűsítése volt.

- Sajnos Kaposváron még nincs kiforrva ez, hogy a kerékpározáson belül mennyi sportág is létezik. Mi ezt az Olimpiai Cross szakágat erősítenénk az egyesülettel, és ehhez szeretnénk úgymond embereket toborozni az által, hogy megrendezzük ezeket az eseményeket - árulta el a rendező, Naszódi Zsolt.

 

IV. Tuttibringa XCO MTB verseny - Seven Hills MTB SC, TuttiBringa Kerékpárüzlet és Szerviz

Posted by Péter Szepesi on 2015. április 12.

Ezen a délelőttön mintegy száz bringás tette próbára a tudását és az ügyességét a kijelölt pályákon.

A főszerep először a legkisebbeké volt, akiknek egy kispályás ügyességi versennyel kedveskedtek a szervezők.

Az óvodások és kisiskolások versenye után az általános iskolások is megmérkőzhettek egymással. Nekik már terepen kellett róni a köröket egy 450 méter hosszúságú pályán. A napot a felnőttek viadala zárta. A Cseri Parkban kialakított négy kilométeres pályán a férfiaknak öt, a nőknek pedig négy kört kellett megtenniük a táv teljesítéséhez. Ezekben a korcsoportokban a legjobbak érmes díjazásban részesültek. A Seven Hills legközelebb április 19-én várja a kerékpárosokat a desedai "ahányszor akarod" teljesítmény túrán.

Címkék: bike, mountain, kaposvár, sport