Kemény belépőkből sem volt hiány a Nagybajom - Balatoni Vasas megye egyes rangadón. A sok szabálytalanságnak már az első félidőben meglett a böjtje. Baksa, kiállítása után már a 34. percben emberhátrányba került a Nagybajom, míg a vendégek egy büntetőt hoztak össze egy elkésett belépőt követően. Gól azonban nem lett belőle. Az emberhátrány ellenére is inkább a Nagybajomról szólt a mérkőzés, de a gól sehogy sem jött össze Hanusz János fiainak. A 81. perctől ismét egyenlő létszámban voltak a pályán a csapatok, miután Bene megkapta a második sárgáját. A hajrában szinte teljesen beszorult a Balatoni Vasas, a hazaiaknak azonban nem sikerült betalálniuk, így maradt a gól nélküli döntetlen.

- Izgalmas mérkőzés volt az tény és való. Én azt gondolom, hogy azért a Nagybajom ugye hibázott egy tizenegyest, talán annyival egy picit közelebb álltak a győzelemhez, de igazán én azt gondolom, hogy a játék képe alapján döntetlen mérkőzés, az egy pont reális mindkét csapatnak - értékelt a Balatoni Vasas vezetőedzője, Vida András.

null

- Azt kell mondjam, hogy a színvonal nem volt egy egetverő. Ez még ráfogható sok minden dologra, főleg a pálya talajára. Még nincs olyan körülmény, hogy igazából jó pályákon lehessen játszani. Tényleg a küzdő jelleg dominált az egész meccsen, azt viszont el kell mondani a csapatomról, hogy tíz emberrel játszottunk elég sokáig, tizenegyest hibáztunk, de mindent megtettek azért, hogy nyerjenek - mondta a Nagybajomi AC trénere, Hanusz János.

Az iksznek főként a Marcali örülhetett, hiszen a Tab elleni győzelmének köszönhetően megelőzte a bajomiakat, valamint felzárkózott egy pontra a Balatoni Vasas mögé. Az éllovas Balatonlelle 6-0-ra verte a Berzence csapatát, és mivel a második helyezett Balatonkeresztúrnak csak egy döntetlenre futotta az erejéből, így a lelleiek már 15 ponttal vezetik a tabellát.

Címkék: iksz, megye, foci, sport