A nagy múltú kaposvári sportrendezvény ebben az évben is tartogat valami újat: soha annyi külföldi lovas nem nevezett még a Mesterek Tornájára, mint ebben az évben. A nevezési lista alapján 70 lovas csaknem 140 lóval próbál majd szerencsét, és negyvenen érkeznek Somogyba a környékbeli országokból. A közönség román, szlovák és szlovén versenyzőket is láthat majd a hétvégén a magyar élmezőny tagjai mellett.

null

A program ezúttal is izgalmasan alakul. A szervezők öt kategóriában hirdetnek versenyt: az 5 éves és a 6-7 éves lovasok versenye mellett a tapasztaltabb indulók számára a bronz, az ezüst és az arany körben lesz lehetőség az előkelő helyezések megszerzésére. Pénteken az elődöntőket, szombaton a középdöntőket, vasárnap pedig a döntőket rendezik, a napi program a tervek szerint reggel 9 órakor kezdődik.

Az arany kör döntőjét, a Turi József emlékversenyt vasárnap 14 órától tartják, ebben a számban várható a legszínvonalasabb csata a 140-150 centis akadályokkal tarkított pályán. A belépés ebben az évben is ingyenes.

Címkék: Mesterek Tornája, Pannon Lovas Akadémia, 2015, Kaposvár, sport