A soproniak második gólja az elmúlt fordulóban, azt jelentette, hogy továbbra is várniuk kell a Kaposvári Rákóczi játékosainak az első tavaszi sikerre. A távozó Tamási Zoltán helyett a héten megbízott edzőként Házi László vezényelt edzést a csapatnak, és a szakember igyekezett feldobni kicsit a társaságot.

- A hét elején kicsit letargikus volt az öltöző, de aztán próbáltuk rendezni a fejeket, aztán elkezdtünk kicsit edzeni, az feldobta őket, és úgy gondolom, hogy a hétvégére azért most már rendeződnek a dolgok. Volt utalás is a héten a számlájukra, úgyhogy szerintem egy kicsit jobb kedvel vágtunk ennek a hétnek neki - mondta a megbízott edző, Házi László.

Volt is mire készülniük a fiúknak, hiszen nem vár rájuk könnyű feladat az elkövetkezendő hetekben. Március végéig a tabella első három helyén álló Vasas-Mezőkövesd-Gyirmót trió vár rájuk, akik ellen már a pontszerzés is bravúr lenne a jelenlegi helyzetben.

- Az első három helyezettel játszunk, abból kétszer idegenben. Nem tűnik könnyűnek, talán abban bízhatunk, nem egy betömörülő csapat ellen fogunk játszani. Reméljük, hogy ha megteszünk mindent akkor a szerencse is mellénk szegődik. Bízom benne, hogy annak ellenére, hogy nem mi vagyunk egyik meccsnek az esélyesei, nem fogunk pont nélkül lejönni a pályáról a mérkőzéseken - tette hozzá Petrók Viktor.

Elsőként a második helyezett Mezőkövesd otthonában lépnek pályára a kaposváriak. Az augusztusi meccsükön 1-1-re végeztek a felek, igaz a győzelemhez akkor is a kövesdiek álltak közelebb. Azóta ráadásul tovább erősödött a játékoskeretük.

- A Mezőkövesd játékban úgy gondolom, hogy számomra a legjobb játékot és a legszebb játékot játssza, állandó támadó focit játszik. Megvannak hozzá a megfelelő emberei, télen még tudtak is hozzá erősíteni, úgyhogy úgy gondolom, hogy nem lesz egy egyszerű feladat - foglalta össze Házi.

A Mezőkövesd elleni mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei csapat otthonában, melyről internetes oldalunk, a kapos.hu szöveges formában számol be.

 

Címkék: fehér, zöld, rákóczi, sport